Regija
VINKOVAČKO NOVO SELO

Dobili moderno uređen Dom kulture i novo dječje igralište
Objavljeno 15. ožujka, 2019.
VINKOVCI - U Vinkovačkom Novom Selu radi se aktivno na poboljšanju kvalitete života, a dokaz tomu je kako su, osim nove ambulante, građani ovog mjesnog odbora dobili i potpuno obnovljen Dom kulture te novo dječje igralište. Prostor Mjesnog odbora, odnosno Dom kulture, bit će na korist svim mještanima.

- Posjetili smo Vinkovačko Novo Selo, gdje smo obnovili prostor Mjesnog odbora, odnosno Doma kulture, koji će biti na korist svim mještanima, a na novom igralištu moći će se i najmlađi, zajedno sa svojim roditeljima, zabaviti i družiti - rekao je Ivan Bosančić, gradonačelnik Vinkovaca.

Osim obilaska dječjeg igrališta u Vinkovačkom Novom Selu i Doma kulture, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić obišao je i novo moderno igralište u "Zagrebačkom bloku" u Vinkovcima.

- Plan je da do kraja mandata sagradimo dvadeset dječjih igrališta jer u nekim mjesnim odborima potrebno je više ovakvih igrališta i mjesta za okupljanje. To bi bio broj koji zadovoljava prostor Vinkovaca i broj koji je održiv u proračunu, kako bi ta igrališta bila uvijek u stanju u kakvom trebaju biti. Imali smo do sada puno dječjih igrališta, ali ni jedno nije bilo prilagođeno igri i bila su u lošem stanju te nisu bila za obnavljanje, kao ni prema standardima po kakvima smo željeli da budu - rekao je Bosančić. M.K.
Možda ste propustili...

POSAO ZA 60 RADNIH DANA

Golinci dobivaju LED javnu rasvjetu

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

Najčitanije iz rubrike