Mozaik
EKOLOŠKI STAV

James Bond od sada
vozi na - struju!
Objavljeno 15. ožujka, 2019.
Poznat po brzim vožnjama, James Bond ne izgleda kao osoba koja se brine o zaštiti okoliša. No najpoznatiji špijun na svijetu očigledno se promijenio i prelazi na električni Aston Martin. Britanski mediji prenijeli su da će tajni agent, kojeg igra Daniel Craig, sjesti za upravljač modela Rapide E vrijednog 300-tinjak tisuća eura u 25. filmu o Jamesu Bondu. Aston Martin potvrdio je da proizvodi ograničeno izdanje od 155 modela tog automobila, no odbio je reći hoće li ‘007‘ voziti u sljedećem filmu jednog od njih.

Britainski Sun prenio je da se za prelazak na obnovljive izvore energije založio redatelj Cary Joji Fukunaga, gorljivi zagovornik zaštite okoliša. Amerikanac Fukunaga zamijenio je britanskog redatelja Dannyja Boylea, koji se povukao prošle godine zbog "kreativnih razlika".

Prema Astonu Martinu, električni Rapide E pokreće baterijski sustav od 800 volti i može dosegnuti brzinu od respektabilnih 250 kilometara na sat, no nakon 300-tinjak prijeđenih kilometara mora potražiti prvu punionicu. H
Možda ste propustili...

6. HRVATSKA TATTOO KONVENCIJA U ZAGREBU DO NEDJELJE 19. SVIBNJA

Stiže svjetski majstor Jurgis Mikalauskas

S INTERNATIONAL DANCE OPENA U TEMIŠVARU

Slavonci se vratili s čak sedam zlatnih medalja

SLUŽBENO ĆE POČETI U PETAK, 17. SVIBNJA

Zagreb Beer Fest odgođen je zbog lošeg vremena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana