Mozaik
ZANIMLJIVA SURADNJA

Enrique i Jon Z izdali “Despues que te perdi”
Objavljeno 16. ožujka, 2019.
Enrique Iglesias i Jon Z imaju novi singl "Despues que te perdi". Ovo je prvi put da se slavni glazbenik okušao u latinotrapu. Enrique je preko prijatelja čuo originalnu verziju pjesme Jona Z-a, koja ima već više od 11 milijuna pregleda na Youtubeu te 1,2 milijuna streamova na Spotifyu. Pjesma, koju potpisuju Jon Z, Enrique, Duran The Coach, Martin Rodríguez Vicente, Roberto Arturo Téjada Perez, and Marcos Sanchez, posjeduje sve što je potrebno za još jedan hit oba izvođača i najava je sljedećeg poglavlja u Enriqueovoj karijeri.

- Volim kad mogu čuti pjesmu u koju se odmah zaljubim. U ovom slučaju Jon Z je napisao pjesmu i oduševljen sam što sam dio nje - rekao je Enrique tijekom snimanja spota u Fairplay, u Coloradu.

- Čast je raditi s legendom i ikonom kao što je Enrique Iglesias. Rad s njim osobno je i poslovno priznanje. Ova pjesma će razvaliti - komentirao je Jon Z.

Ovo je prva Enriqueova pjesma na španjolskom nakon hita "El baño". On završava svoj novi album, koji planira izdati do kraja godine, a 1. prosinca nastupa u zagrebačkoj Areni. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

77. FILMSKI FESTIVAL U CANNESU

Otkriven program i 19 filmskih naslova u utrci za Zlatnu palmu

2

UOČI 71. ZAGREBAČKOG FESTIVALA

Mia i Doris predstavile
spot za “Uzalud ti sve”

3

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre
najbolji je način da čuvamo
svoju folklornu tradiciju