Osijek
ZAKLADA SLAGALICA OTVORILA PRIJAVE

Projekt Socijaliziraj - Osvijesti - Samozaposli
Objavljeno 15. ožujka, 2019.
Zaklada za razvoj lokalne zajednice Slagalica, koja djeluje već 12 godina, u suradnji s udrugom Alumni Fakulteta ekonomije i turizma u Puli sredinom travnja ove godine organizira dvije nove besplatne edukacije za zainteresirane mlađe osobe s područja Osječko-baranjske županije, u sklopu projekta pod nazivom Socijaliziraj - Osvijesti - Samozaposli, poznatijeg u javnosti i kao SOS.

Riječ je o edukaciji "Izrada poslovnih planova", koja će se u prostoru Zaklade Slagalica održavati 15. i 16. travnja (ponedjeljak i utorak), a "Prijava i upravljanje projektima Europske unije" odvijat će se od 17. do 19. travnja (od srijede do petka) 2019. Prijave su za sve zainteresirane osobe u dobi od 18 do 29 godina otvorene do srijede, 10. travnja 2019., odnosno do popunjenosti liste sudionika.

S obzirom na to da je kapacitet svake edukacije ograničen na deset polaznika, potrebno je što prije ispuniti obrazac za prijavu sudjelovanja na edukaciji odnosno predavanju, koji se može pronaći na web-stranici Zaklade Slagalica: www.zaklada-slagalica.hr, te ga poslati na e-mail adresu: info@zaklada-slagalica.hr. Mr.M.
Najčitanije iz rubrike