TvObzor
LJEPOTICE I GENIJALCI - REALITY SHOW NOVE TV

Sociološki eksperiment pred televizijskim kamerama
Objavljeno 15. ožujka, 2019.

Novi projekt Nove TV, “Ljepotice i genijalci” sociološki je eksperiment pred TV kamerama koji spaja, na prvi pogled, nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju svladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200 tisuća kuna. Show je licencni format Endemol Shine Group B.V.

Show uključuje skupinu genijalaca (muškarci s određenim postignućem i/ili s određenom strašću za znanstvenu fantastiku, videoigre, znanstveni svijet) i skupinu ljepotica različitog stupnja obrazovanja i interesa (djevojke koje znaju balansirati između svojih vještina i izgleda u postizanju određenih životnih ciljeva) koji u parovima prolaze razne dinamične izazove i situacije, uče jedni od drugih i pritom se dobro zabavljaju. Okosnica ovog TV formata su razlike u karakterima i usklađivanje istih, međusobna podrška i pomoć u svladavanju novih vještina, i prije svega zabava – na opušten i duhovit način kandidati će učiti jedni od drugih sve ono što je karakteristično za suprotan spol, a s čime se inače ne bi imali priliku sresti. Hoće li doći na tom putu do konflikata, tko će kome natjerati suze na oči, a tko s kime i zbog čega od srca se nasmijati i zabaviti, saznat ćemo kroz 22 nastavka jedinstvenog realityja. Dvadeset i dva kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ako izbjegnu eliminacije. Zadatci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova “žirija”, odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, a kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.

U prvoj epizodi, koja je na rasporedu 18. ožujka u 22.30, upoznat ćemo svih 22 kandidata, a odmah ćemo imati priliku i saznati koje ćemo parove ljepotica i genijalaca pratiti kroz ovaj zabavni reality show.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

DOMA TV: TREĆA SEZONA AKCIJSKE SERIJE "SUPERGIRL"

Novinarka, članica tajne vladine organizacije i superjunakinja

MOVIE GENERATION TV: PREMIJERA NOVE RASKOŠNE DRAMSKE SERIJE

Kuća Beecham početak britanske kolonijalne vladavine u Indiji