Mozaik
“KORGI: KRALJEVSKI PAS VELIKOG SRCA” U KINIMA

Matija Cvek pjeva službeni song
Objavljeno 15. ožujka, 2019.
Talentirani glazbenik Matija Cvek otpjevao je pjesmu "Ako nađem nekoga", službeni song za crtani film "Korgi: Kraljevski pas velikog srca", koji u distribuciji Blitza u CineStar stigao u kina. Matija je također napisao i stihove za službeni song. Ova topla priča o zaigranom korgiju Rexu od ovog će četvrtka zabavljati i male i velike diljem Hrvatske. Mladog glazbenika i autora upoznali smo kroz singlove "Visine", "Praviš me ludim" i "Probudi se ", duet s TBF-ovcima, a sada nam donosi nešto drukčije. Glazbu potpisuju sam Matija i glazbeni producent Alan Dović, a inspiraciju za tekst Matija je pronašao u ljubavi prema čovjekovu najboljem prijatelju - psu. Osim pjesme, Matija je prvi put sudjelovao i u sinkronizaciji filma uz bok iskusnim glumcima.

- Izuzetno sam zahvalan na povjerenju koje mi je pružio Blitz. Upustili smo se u predivan, iskren i pozitivan projekt te sam kao autor sretan što smo dobili pjesmu čiji je jedini cilj spajanje ljudi i promicanje ljubavi u njezinu punom smislu. Ljubav čovjekova najboljeg prijatelja doista je nepresušna i bezuvjetna te nas kao takva uči kakav bi i međuljudski odnos mogao i trebao biti - kaže Matija.

Spot Roberta Dominika Balaška sniman je u CineStaru u kojem su se, uz Matiju, pojavila i poznata Youtube lica Andrea Fabric, Ivan Magla, Luciano Bajić, Veronika Rosandić i Filip Rudan. Projekt je realiziran uz pomoć ljubaznih vlasnika i ekipe prve uzgajivačnice Welsh Corgija u Hrvatskoj. T.K.
Najčitanije iz rubrike