Sport
OSMINA FINALA LIGE PRVAKA

Bayern i Liverpool traže “savršenu” utakmicu za prolazak
Objavljeno 13. ožujka, 2019.
Bayern ili Liverpool večeras će na minhenskoj Allianz Areni izboriti mjesto u četvrtfinalu nogometne Lige prvaka. Njemačkom bi prvaku to bio osmi uzastopni plasman među osam najboljih momčadi Europe, a "redsima" u tom razdoblju tek drugi. Na Anfieldu je bilo 0:0, no teško je povjerovati da će mreže i večeras mirovati. Obje su momčadi napadački vrlo ubojite, s tim što je u posljednje vrijeme češće "kašljucao" Kloppov "stroj", koji je u tri od pet susreta ostao bez pogotka. No Klopp zato ima manje briga od kolege Nike Kovača, nedostaju mu samo duže vremena ozlijeđeni Gomez i Oxlade-Chamberlain, a bivši hrvatski izbornik zbog suspenzija i ozljeda nema Kimmicha, Müllera, Robbena i Tolissa, a upitan je Coman.

- Moramo odigrati savršenu utakmicu za prolazak. Liverpool je vrlo brz u kontri i ne smijemo im ostaviti prostor. Svi su im igrači odlični i zato se ne možete koncentirati na pojedinca - poručio je Rodriguez, a Klopp tvrdi kako njegova momčad ne smije odigrati normalnu utakmicu.

- Kada smo u najboljem izdanju, tada možemo odigrati izvanredno. A takvi i moramo biti, inače nemamo izgleda i ispast ćemo. Dovoljno smo jaki da im stvorimo probleme kakve još nisu imali ove sezone. G.R.
Najčitanije iz rubrike