Regija
PRVO MJESTO NA DANCE WORLD CUPU

Našički studio Shine ima šest zlatnih medalja
Objavljeno 13. ožujka, 2019.
NAŠICE

Našička skupina Shine osvojila je prvo mjesto na Dance World Cup, koje je održano u Zagrebu u Arena centru Plaza. Plesna skupina Shine zapravo je podružnica plesne škole iz Osijeka, koja djeluje pod vodstvom trenerice Maje Zec. Mladi plesači uče razne stilove plesa, prvenstveno jazz-dance ali tu je i balet, hip-hop, break, funky-jazz, moderni i suvremeni ples. Shine u Našicama okuplja učenike osnovnih škola Dore Pejačević i kralja Tomislava te okolnih mjesta, Donje Motičine, Đurđenovca i Bokšića. Okićene zlatnim medaljama, iz Zagreba su se vratile Erika Begić, Lana Šepčić, Paula Jurić, Karla Bakač, Filipa Šimić, Lucija Tomljanović, Dora Turičar, Dora Rosković, Rahela Makaj, Klara Ivanović.

- Marljivi rad i trud dokazao se time da su se neke od djevojčica upisale tek ove sezone, te im je ovo bio prvi put da se natječu u njihovoj kategoriji - istaknula je voditeljica Zec.

Plesni studio Shine, sa sjedištem u Osijeku, u Našicama sad već djeluje punih šest godina te tijekom cijele školske godine upisuje nove članove. Zbog velikog odaziva djece, plesači su podijeljeni u dvije grupe, starija i mlađa, a članovi koji vježbaju od samog početka u studiju iza sebe imaju već šest zlatnih medalja s raznih natjecanja.

- Ponosni smo na njih te im želimo još puno uspjeha - istaknula je voditeljica te sve zainteresirane pozvala da im se pridruže, a više informacija mogu dobiti na broj 091/783 7222. I.Ćosić
Najčitanije iz rubrike