Regija
SKUPŠTINA ‘‘SRIJEMA’’

Dražen Balić novi je predsjednik Udruge vinogradara i vinara
Objavljeno 12. ožujka, 2019.
LOVAS

Godišnja izvještajno-izborna skupština Udruge vinogradara i vinara ‘‘Srijem‘‘ Lovas održana je u Opatovcu u Kušaonici vina tvrtke Citrus d.o.o. Dosadašnji predsjednik udruge Stjepan Pančić podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu. Zahvalio je članovima na aktivnosti te potpori Županije vukovarsko-srijemske i Općine Lovas. Izvješća su jednoglasno prihvaćena. Potom je uslijedio izborni dio skupštine. Dosadašnji predsjednik Stjepan Pančić na osobni je zahtjev odstupio s te dužnosti. Na prijedlog Upravnog odbora za novog predsjednika izabran je Dražen Balić.

Načelnica Općine Lovas Tanja Cirba pohvalila je rad udruge i istaknula da će Općina Lovas i dalje podupirati sve aktivnosti, a Željko Cirba, savjetnik župana vukovarsko-srijemskog, istaknuo je kako ga raduje što je udruga na okupu i što je aktivna te je preporučio članovima da koriste EU fondove za poslovni razvoj.

Vukovarsko-srijemska županija i nadalje će davati potporu udruzi, napose u organizaciji XII. Županijske izložbe vina. M.K.
Možda ste propustili...

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

Najčitanije iz rubrike