Mozaik
POSVETA SVIM ŽENAMA

Kandžija objavio novi singl "Magična butra"
Objavljeno 12. ožujka, 2019.
Kandžija i Gole Žene objavili su prvi singl "Magična butra", nakon hvaljenog albuma "Nema labavo" iz 2015. godine te samostalnog Kandžijinog albuma "Beton", koji je izletio kao "tvrdo" iznenađenje prošle godine. Ovim singlom, Kandžija i Gole Žene, na radost fanova, najavljuju nove singlove te novi album do kraja godine. Predivnu ljubavnu posvetu ženama, Kandžija i Gole žene namjerno nisu objavili za Dan žena, nego dan nakon jer vjeruju da je svaki dan njihov.


- Napravili smo jako opuštenu i "feel good" pjesmu koja nije usiljena, nego iskrena, što i nije toliko lagano koliko se čini. Sve je opušteno, prirodno u našem stilu, što nam je vrh. Gole žene sad su jače nego ikad, a ja sam dotaknuo poeziju kakvu nisam čuo dosad - rekao je Kandžija.


- Snimljeno je, miksano i masterirano kod Luke Tralića Shota u studiju, i mislim da prvi put zvučimo bolje na snimci nego uživo. Na spotu se radilo jako dugo, sudjelovalo je puno ljudi i hvala im puno svima, od statista, do postprodukcije i dizajna. Montažu je radila Maida Srabović, dizajn Demijan Bačić, koji je napravio i možda najbolji omot prošle godine, a gifove od plišanih organa radio je Martin Peranović - dodao je Kandžija.
Kandžiji će ovo biti sedmi studijski album, od čega treći s Golim ženama. Prošle godine iznenadio je hip-hop scenu objavom soloalbuma "Beton" bez prethodne najave, s kojega je objavio singlove "Grah" i "Trube". T.Kvorka
Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

Najčitanije iz rubrike