Mozaik
U SURADNJI S BOROVOM

Sugar Ants: Nova kolekcija startasica
Objavljeno 13. ožujka, 2019.
Kada u istoj rečenici spomenemo Borovo i Sugar Ants, već unaprijed znamo da nas iz ove kreativne suradnje očekuje pravo životinjsko carstvo na platnenim tenisicama Startas. Suradnja ta dva slavonska brenda nastavlja se i treću godinu i na obostrano zadovoljstvo vrlo je uspješna. Od motiva ljenjivaca koji su obilježili početak ove suradnje i raširili se po cijeloj Hrvatskoj i svijetu, iz male vinkovačke radionice ovaj put su na popularnim startasicama izašli slonovi i psi. Sezona proljeće/ljeto 2019. godine na hrvatske će ulice opet izvesti puno slatkih i unikatnih životinja.

- Ove godine odlučili smo ispuniti dugoočekivanu želju naših fanova te smo napokon uveli motiv psa. Za inspiraciju nam je poslužio maleni mješanac jazavčara prepun mrlja kojeg smo slučajno otkrili na internetu. Uz jazavčare s mrljama, napravili smo i motiv slona koji je vjerniji našoj prvoj kolekciji. Bio nam je užitak opet se igrati linijama i geometrijom - rekao je Zvonimir Šarić, osnivač Sugar Ants brenda.

Startasice i ove godine nose već dobro poznatu poruku "Ne kupuj, udomi" i prve su takve u svijetu. Sama bit i edukativni karakter oko cijelog projekta u startu su osvojili srca ljudi te domaće i regionalne medije.

- I ove godine dio prihoda darujemo našim dragim volonterkama iz udruge za napuštene životinje Rocco Vinkovci te osječkom Azilu koji vodi Udruga Pobjede, pa osim što kupnjom jednog para tenisica pomažete male brendove i hrvatsko gospodarstvo, vi pomažete i nekom napuštenom psu ili mački - rekao je Šarić.

Uz nove motive slonova i jazavčara kroz limitiranu kolekciju vratile su se i svemirske mačke te popularne pande jer je potražnja za njima i dalje velika. Ovu limitiranu kolekciju Sugar Ants startasica možete naručiti isključivo preko njihove facebook-stranice, Instagrama ili maila: info@sugar-ants.com. M.Kokaj
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

77. FILMSKI FESTIVAL U CANNESU

Otkriven program i 19 filmskih naslova u utrci za Zlatnu palmu

2

UOČI 71. ZAGREBAČKOG FESTIVALA

Mia i Doris predstavile
spot za “Uzalud ti sve”

3

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre
najbolji je način da čuvamo
svoju folklornu tradiciju