Osijek
VLADISLAVAČKI ZELENI CVIJET

Općina želi nagraditi najljepše okućnice
Objavljeno 12. ožujka, 2019.
Kako bi ambijent u Vladislavcima, Dopsinu i Hrastinu bio ugodniji mještanima i njihovim gostima, Općina Vladislavci provodi program kroz koji potiče uređenja naselja. Načelnik Marjan Tomas ističe javni poziv za dodjelu nagrada za najuređeniju okućnicu na području općine Vladislavci u 2019. u akciji "Zeleni cvijet - za ljepšu općinu Vladislavci"

- Korisnici javnog poziva su fizičke osobe - vlasnici i korisnici obiteljskih kuća i stanova. I ovaj smo put predvidjeli vrijedne nagrade za najljepše tri okućnice - kaže Tomas, pojasnivši kako je vrijedno potruditi se i uključiti jer nagrada za prvo mjesto iznosi 1500 kuna, za drugo 1000 i treće 500 kuna

Izbor najuređenije okućnice obavit će Povjerenstvo, a prijave građana primaju se do 1. lipnja ove godine. Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu svaki radni dan Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vladislavci, K. Tomislava 141, 31404 Vladislavci. Nagrade nakon izbora najuređenije okućnice, dodaje načelnik, bit će isplaćene na žiroračun ili tekući račun primatelja nagrade. Detalji i obrazac dostupni su na općinskim web-stranicama. D.P.
Možda ste propustili...

U TVRĐI PREDSTAVLJEN PROJEKT “OSIJEK FREE WIFI”

Uređaj osječke tvrtke omogućava brzinu interneta 200 Mbit-a u sekundi

DRAŽEN KARAČIĆ-ŠOLJIĆ, NESEBIČNI HOBIST

Dijelim sjeme jer ljudi su željni rajčice s okusom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KINESKO IZASLANSTVO U ZRAČNOJ LUCI

Kinezi procjenjuju potencijal za ulaganje u Slavoniju i Baranju

2

ŽUPANIJA POTPISALA UGOVOR S BANKAMA

Subvencioniranje kamata na kredite za stan ili kuću

3

KBC - MAKSILOFACIJALNA I ORALNA KIRURGIJA

Ako se otkriju na vrijeme, tumori glave su izlječivi

oglas