Osijek
TRADICIONALNA AKCIJA

Dan narcisa 23. ožujka na Trgu Ante Starčevića
Objavljeno 12. ožujka, 2019.
Članice Kluba Mammae naveliko se pripremaju za ovogodišnje izdanje humanitarne akcije Dan narcisa. Akcija je to u kojoj se prodaju poklonjeni narcisi, a prikupljena su sredstva namijenjena prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Katica Andraši, predsjednica kluba, podsjeća kako se manifestacija, 19. put zaredom, organizira pod pokroviteljstvom Europa Donna, istog dana, u trideset gradova Hrvatske.

- Zajednički je slogan ove godine ‘Cvijetom narcisa protiv raka dojke‘, a održat će se u subotu (23. ožujka) od 10 do 13 sati na Trgu Ante Starčevića. U našim akcijama prikupljaju se sredstva od prodaje narcisa, čestitki, ručnih radova naših članica, donacija građana i gospodarstvenika. Sredstva prikupljena ovogodišnjom manifestacijom bit će namijenjena promicanju prevencije raka dojke i radu Kluba - kaže Andraši.

Pokrovitelj su akcije Zavod za javno zdravstvo i Gradska liga protiv raka, a u program su uključena djeca osječkih vrtića, učenici, vjerske zajednice, pjevači, glumci i KUD-ovi. D.Ku.
Možda ste propustili...

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

Najčitanije iz rubrike