Sport
PLETERNICA

Slavija u završnici iz kaznenog udarca do pobjede
Objavljeno 11. ožujka, 2019.
Nakon što je prvo poluvrijeme proteklo bez previše prilika, u drugom je Belišće krenulo odlučnije i vrlo brzo to kapitaliziralo. Očito uigranom akcijom izbacili su iz ravnoteže kompletnu obranu Slavije, izvukli Pehardu s njegova mjesta i onda dostavili loptu Ratkoviću koji u situaciji jedan na jedan ne griješi i gosti su u prednosti. Domaćin je izjednačio u 70. minuti nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca Šubare, koji je s 20-ak metara poslao loptu pod samu gredu. U samoj završnici, nakon još jedne visoke lopte, Žaja nije bio koncentriran u blizini svog gola, lopta mu je pala na ruku i Slavija je dobila priliku iz najstrože kazne doći do velika tri boda. Odgovornost je preuzeo iskusni Abramović i pogodio za 2:1. Stanić je pogodio stranu, bio je blizu, ali je udarac bio i snažan i precizan. (AGM KRUNA)
Slavija*2 ()

Belišće*1 ()

PLETERNICA - Stadion S.Z. Šivo. Gledatelja: 200. Sudac: Marko Đurđek (Turčin). Strijelci: 0:1 Ratković (50), 1:1 Šubara (70), 2:1 Abramović (90-11m). Žuti kartoni: Šubara, H. Ančurovski, V. Ančurovski (Slavija), Grafina, Milić, Vinogradac (Belišće).

SLAVIJA: Petković, Kvaternik, Peharda, Gomerčić, Solić, Šubara, Grbeš (od 57. Ognjenčić), Abramović, Nikolić (od 88. Dorić), H. Ančurovski, Marčinović (od 46. V. Ančurovski).

BELIŠĆE: Stanić, Lacković, Žaja, Damjanović, Barišić, Salapić, Pačar (od 69. Milić), Radovanović, Grafina (od 84. Matoković), Ratković, Šileš (od 46. Vinogradac).
Možda ste propustili...

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

Najčitanije iz rubrike