TvObzor
NOVA TV

Poznati parovi Plesa sa zvijezdama
Objavljeno 8. ožujka, 2019.

U tijeku su pripreme za poznati svjetski show ”Ples sa zvijezdama” kojeg će ove godine producirati najgledanija televizija u Hrvatskoj Nova TV. Show će okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izići iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima. Veliko iščekivanje je u tijeku, a ovih dana odlučeno je koje su to sve zvijezde koje ćemo pratiti u popularnoj zabavnoj emisiji.

Poznati model i pjevačica te supruga proslavljenog košarkaša Dina Rađe Viktorija Đonlić Rađa s veseljem je prihvatila novi izazov, baš kao i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić koju ćemo sada imati priliku vidjeti u sasvim drugačijoj ulozi. Još jednu glumicu vidjet ćemo na plesnom podiju, a to je Ana Vučak Veljača, kao i poznatog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Slavka Sobina, poznatog prema brojnim ulogama, kao i onoj u hit-seriji “Na granici”. Na bini “Plesa sa zvijezdama” vidjet ćemo i poznatog pjevača te nedavnog pobjednika Zagrebačkog festivala Damira Kedžu te provjeriti koliko mu je zaista teško ostaviti se mikrofona i ne zapjevati kada se upale kamere. Osim Kedže u showu “Tvoje lice zvuči poznato” sjajno smo se zabavljali i uz nastupe poznatog stand-up komičara Ivana Šarića, kao i uz popularnu pjevačicu Nives Celzijus, stoga vjerujemo da će i njihov angažman u ovom zabavnom formatu Nove TV oduševiti i mnoge ostaviti bez daha. Kao veliko iznenađenje tu je i ulazak u show najpoznatijeg hrvatskog stilista Marka Grubnića koji je također odlučio pokazati i usavršiti svoje plesno umijeće. U show ulaze i spisateljica Josipa Pavičić Berardini, Sonja Kovač, jedna od najpoznatijih i najuspješnijh influencerica te svestrani Davor Garić, dugogodišnji novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin.

Parovi “Plesa sa zvijezdama” na Novoj TV su Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić, Ecija Ojdanić i Marko Šapina, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, Sonja Kovač i Gordan Vogleš, Davor Garić i Valentina Walme,

Damir Kedžo i Helena Janjušević, Marko Grubnić i Ela Vuković, Slavko Sobin i Gabriela Pilić, Ivan Šarić i Paula Jeričević te

Nives Celzijus i Mateo Cvenić.

Produkcijski tim Nove TV najavljuje kako su pripreme za ovaj zahtjevan projekt u tijeku te da gledatelji ovog proljeća mogu očekivati brojne nove i dosad neviđene sadržajne elemente.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike