Učionica
PRIJAVI SE VEĆ DANAS!

Besplatnom edukacijom do povećanja zapošljivosti
Objavljeno 5. ožujka, 2019.

Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područni ured Vukovar provodi projekt EduAkcija – Edukacijom do povećanja zapošljivosti kojim će se kroz programe osposobljavanja i usavršavanja educirati čak 100 osoba s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

 

Ovim projektom zainteresirane osobe će se moći osposobiti za zavarivača/icu TIG postupkom, usavršiti za poslove montera/ke fotonaponskih sustava, prekvalificirati za zanimanje konobar/ica ili osposobiti za barmena/icu - priprematelja/icu koktela.
Na ove besplatne edukacije mogu se prijaviti sve zainteresirane osobe ako su odrasle osobe s nižim razinama kvalifikacija, ako imaju između 15-34 godine i završenu samo osnovnu školu te dugotrajne nezaposlene osobe starije od 34 godine.
Glavni cilj projekta je povećati konkurentnost na tržištu radi povećanja razina znanja, vještina i kompetencija odraslih osoba na području Slavonije, Baranje i Srijema osposobljavanjem, usavršavanjem i prekvalifikacijama. Ovi programi osposobljavanja, nova znanja i vještine koje nezaposleni mogu steći kroz edukacije, jednim dijelom mogu određenu skupinu vratiti na tržište rada, a s druge strane zadovoljiti potrebe poslodavaca za većinom deficitarnim zanimanjima.

 

Zainteresirane osobe se mogu prijaviti najkasnije do 22. ožujka 2019. godine na tel: 032/617-100, Mob: 091/376-1661 ili putem E-mail adrese: studium.eduakcija@uciliste.net.

 

Nositelj projekta EduAkcija – Edukacijom do povećanja zapošljivosti je Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih, dok je partner na projektu Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar. Projekt je sufinanciran u 100% iznosu od 1.484.616,44kn iz Europskog socijalnog fonda kroz Poziv Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti, a trajanje projekta je do siječnja 2021. godine. (promo)

Možda ste propustili...