Crna kronika
MLADI NOGOMETAŠ IZBAČEN IZ NK OSIJEK

Petar Bočkaj rasturio Mercedesom benzinsku postaju i pobjegao
Objavljeno 2. ožujka, 2019.

Nogometaš NK Osijeka Petar Bočkaj (23) zabio se Mercedesom u benzinsku postaju u Kanižlićevoj ulici u Osijeku, oko ponoći između petka i subote. Prema dostupnim informacijama Bočkaj se vraćao s koncerta srpskog pjevača Saše Matića u dvorani Gradski vrt.
Mladi nogometaš doslovno se uparkirao u prostor benzinske postaje pri čemu je ozlijeđena djelatnica koja je u tom trenutku bila iza pulta.
Umjesto da joj pomogne, mladić je pobjegao, no nije daleko odmakao.


-Vozač je krenuo vozilom, bez nadzora, te je udario u prostor benzinske postaje. Djelatnica je ozlijeđena, no za sada ne znamo kakve ima ozljede. Vozač je napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen – doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske. Iz policije nisu htjeli potvrditi da je Bočkaj imao alkohola u krvi, jer se kod nesreća s ozlijeđenim osobama vozaču vade krv i urin, te se čekaju rezultati analize.


Djelatnica benzinske postaje ostala je zaglavljena, te su u pomoć pozvani vatrogasci.
-U 00,04 sati u subotu dobili smo dojavu da je vozač uletio u prostor benzinske postaje. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je Mercedes AMG E 43 prošao kroz ulazna vrata benzinske postaje i od siline udara pogurao pult koji je djelatnici zaglavio nogu. Oslobodili smo djelatnicu bez korištenja vatrogasne opreme – doznajemo iz Vatrogasnog operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Osijek.


Benzinska postaja u potpunosti je uništena. Sve što je u njoj bilo je razbacano, razbijeni su izlozi i uopće nema prednjeg dijela objekta.
U subotu u jutarnjim satima već su odgovorne osobe INA-e bile na mjestu događaja, a benzinska postaja trenutno nije u funkciji. Kako doznajemo, postoji mogućnost da se postavi montažni objekt te da postaja počne s radom u ponedjeljak. S.Lacić

BOČKAJ IZBAČEN IZ NK OSIJEK

“Nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Nogometnog Kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora. Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima” – doznajemo iz NK Osijek.

NA TRIJEŽNJENJU U POLICIJI

Bočkaj je odveden u policijsku postaju dok se ne otrijezni i u međuvremenu je pušten, jer ga policija može zadržati 12 sati. Protiv njega slijede prijave zbog izazivanja prometne nesreće, zbog bijega s mjesta nesreće, te zbog toga što je upravljao vozilom dok je imao zabranu upravljanja, a nakon analize krvi i urina, kada se utvrdi točna količina alkohola koju je imao u organizmu u vrijeme nesreće, slijede prijave i zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najčitanije iz rubrike