Kultura
DANAS PREMIJERA “PEPELJUGE” U GK “JOZA IVAKIĆ” U VINKOVCIMA

Treba vjerovati da se dobrotom zaslužuje dobro
Objavljeno 28. veljače, 2019.
VINKOVCI

Mjuzikl za djecu prema motivima bajke Pepeljuga, u koprodukciji GK "Joza Ivakić" Vinkovci i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića Osijek premijerno će biti odigrana u Vinkovcima u petak, 1. ožujka, u 18 sati.

- Bajku koja je obilježila ili samo proletjela kroz djetinjstvo svakog od nas, ispričat ćemo, otpjevati i otplesati našoj najdražoj publici, djeci. Kroz priču o skromnoj, nesebičnoj, ali i nesretnoj djevojčici mališanima poručujemo da se dobrota, skromnost i nesebičnost uvijek na kraju isplate. Da dobro uvijek pobjeđuje, čuli smo milijun puta, ali smo milijun puta i vidjeli da to baš i nije tako, a ova Pepeljuga nam poručuje da nikada ne smijemo prestati vjerovati u bolje sutra i da ćemo dobrotom zaslužiti dobro", rekao je Andrić.

Tekst i režiju potpisuje Vladimir Andrić, kostimografiju i scenografiju Zdenka Lacina, skladatelj i glazbeni suradnik je Igor Valeri, a koreografkinja Maja Huber. Svjetla su olikovali Dražen Bulat i Vladimir Andrić, izrada lutaka i rekvizita povjerena je Tončici Knez, a kostima Zvonku Majdišu. U predstavi igraju Matea Marušić, Dorian Paulić, Antonija Mrkonjić, Katarina Šestić, Josipa Oršolić, Vladimir Andrić i Zorko Bagić. Reprize su 2. veljače, u 11 i 12 sati. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

20. OLJK: ZVIJEZDA BARUNA BECKERSA

Milovan Tatarin: Ovo je prava promocija, knjiga je sada kod kuće

2

ANSAMBL CAMERATA GARESTIN GOSTOVAO U DONJEM MIHOLJCU

Miholjčani uživali u skladbama iz razdoblja baroka

3

KONCERT GUDAČKOG ORKESTRA HNK-A

Gošća mlada flautistica Mia Mandić