Sport
BAČKI MONOŠTOR

Stigla zlata iz Vojvodine u Slavoniju
Objavljeno 21. veljače, 2019.
U Bačkom Monoštoru u Vojvodini održan je 22. međunarodni karate turnir koji je organizirao Karate klub Ravangrad iz Sombora, a nastupili su natjecatelji iz Srbije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. U konkurenciji su s mlađim uzrastima nastupili i slavonski klubovi. Karate klub Hrvatski sokol iz Osijeka predstavili su Ema Alšić i Fran Seligman. Ema je u konkurenciji mlađih učenica i učenica osvojila dva zlatna odličja i zato dobila poseban pehar, za najuspješniju mladu katašicu na natjecanju. Fran Seligman također je nastupio u dvije natjecateljske službene kategorije, učenika i mlađih kadeta, i također osvojio dva zlata uz pehar za najuspješnijeg kataša. Članovi Karate kluba Kuna iz Osijeka osvojili su tri medalje. Barbara Šuster kući je ponijela broncu u konkurenciji mlađih kadetkinja u katama, a Kristijan Nedeljković u borbama u konkurenciji kateda i juniora zaslužio je srebrno odličje.


Od članova Karate kluba Esseker nastupili su njihovi mladi borci Petar i Borna Gudelj. Kadet Petar Gudelj u kategoriji do 57 kg osvojio je prvo mjesto. Nastupio je i u kategoriji junora do 55 kg, u kojoj je efektnim mečevima također osvojio prvo mjesto. Borna Gudelj je u svojoj kategoriji, juniora do 68 kg, također osvojio prvo mjesto. Nakon toga je nastupio i u otvorenoj kategoriji seniora, u kojoj nije uspio ući u finale, ali je repasažnom borbom osvojio broncu.
U Vojvodini su se pojavili i članovi MAX-a iz Ivankova. I oni su se vratili kući s medaljama. Gabriel Klen osvojio je zlatnu, a Lara Žgela brončanu medalju. K.L.


Krešimir Lacković
NA550 IIdam complicides esElina SAIPAP
Dectum no. Simus itilles pro vivirmi hinum. Fici et ina ca re aus coente caet; ex non it fini perbemorusce niae, ditemen itiorsus invertus imis, suncule rfendam derei pl. Gra vilicaurnit ocut voltors patrit; int. Opterfes An ad adhuceps, que rem. Elibem mordio, nonsigilius bonsulicus effres me iam es vici crissic aticavenic ment C. Catum fursusq uideffre consuntrum norunum et furemus actorit iussendit; hoca; essolis. OcTore, pubi terit acta omnordi, conteris novivis acciis Catorum quam, non vere, se cae noculist for hostrimus atra diciem
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike