Mozaik
OBJAVLJENI NATJECATELJI

“Ples sa zvijezdama” na Novoj TV
Objavljeno 21. veljače, 2019.
U tijeku su pripreme za poznati svjetski show "Ples sa zvijezdama", koji će ove godine producirati najgledanija televizija u Hrvatskoj Nova TV.

Show će okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izići iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima. Veliko iščekivanje je u tijeku, a ovih dana odlučeno je koje su to sve zvijezde koje ćemo pratiti u popularnoj zabavnoj emisiji.

Poznati model i pjevačica te supruga proslavljenog košarkaša Dina Rađe, Viktorija Đonlić Rađa, s veseljem je prihvatila novi izazov, baš kao i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić, koju ćemo sada imati priliku vidjeti u sasvim drukčijoj ulozi. Još jednu glumicu vidjet ćemo na plesnom podiju, a to je Ana Vučak Veljača, kao i poznatog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Slavka Sobina, poznatog po brojnim ulogama, kao i po onoj u hit-seriji "Na granici".

Na bini "Plesa sa zvijezdama" vidjet ćemo i poznatog pjevača te nedavnog pobjednika Zagrebačkog festivala Damira Kedžu te provjeriti koliko mu je zaista teško ostaviti se mikrofona i ne zapjevati kada se upale kamere. Osim Kedže, u showu "Tvoje lice zvuči poznato" sjajno smo se zabavljali i uz nastupe poznatog stand-up komičara Ivana Šarića, kao i uz popularnu pjevačicu Nives Celzijus, stoga vjerujemo da će i njihov angažman u ovom zabavnom formatu Nove TV oduševiti i mnoge ostaviti bez daha. Kao veliko iznenađenje tu je i ulazak u show najpoznatijeg hrvatskog stilista Marka Grubnića, koji je također odlučio pokazati i usavršiti svoje plesno umijeće. U show ulaze i spisateljica Josipa Pavičić Berardini, Sonja Kovač, jedna od najpoznatijih i najuspješnijh influencerica te svestrani Davor Garić, dugogodišnji novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin.

Produkcijski tim Nove TV najavljuje kako su pripreme za ovaj zahtjevan projekt u tijeku te da gledatelji ovog proljeća mogu očekivati brojne nove i dosad neviđene sadržajne elemente.T.Kvorka
OSAM SEZONA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI
Podsjetimo “Ples sa zvijezdama” se na Hrvatskoj televiziji emitirao uživo punih osam sezona, posljednji put 2013. godine. Nova TV je navodno kupila ovaj format na razdoblje od pet godina. U “Plesu sa zvijezdama” pobjedu u posljednjoj sezoni 2013. odnio je Mislav Čavajda, a prijašnjih sezona trijumfirali su Barbara Radulović, Nera Stipičević, Franka Batelić, Mario Valentić, Luka Nižetić i Zrinka Cvitešić. Show je pratilo od pola milijuna do čak milijun gledatelja.
Najčitanije iz rubrike