TvObzor
SKUNK ANANSIE DOLAZE U ZAGREB

Britanska rock-četvorka proslavit će 25 godina benda na Šalati
Objavljeno 22. veljače, 2019.

Skunk Anansie, velika britanska rock-četvorka predvođena superkarizmatičnom Skin, donose u subotu, 27. srpnja, na zagrebački stadion Šalata turneju najvećih hitova "25Live@25".

Možda će zvučati mnogo, ali prošlo je 25 godina otkad su Skunk Anansie debitirali na sceni moćnim singlom "Selling Jesus". Svi koji su ostali zapanjeni eksplozivnom ćelavom frontwoman iza koje je buku dizala prilično jednostavna, ali glasna kombinacija bubanj – bas – gitara još zapanjeniji su bili jednom kad su vidjeli Skunk Anansie uživo. Bez sumnje jedan od najboljih live bendova posljednjih četvrt stoljeća svojevremeno su protutnjali kroz Zagreb održavši u dvorištu Jedinstva koncert o kojem se pričalo mjesecima. Fantastičan prijam i neraskidiva veza s ovdašnjom publikom kao da su tražili posebnu priliku za novi susret. I dobili su je, 9 godina nakon premijere. Skunk Anansie obilježavaju 25 godina i nose svoje goleme hitove na put oko svijeta. Velika hrvatska rođendanska fešta dogodit će se u ljetnu subotu, 27. srpnja, na stadionu Šalata, najomiljenijem zagrebačkom otvorenom koncertnom prostoru, dosad već testiranom od strane mnogih velikih izvođača kao što su Prophets Of Rage, ili Slash. Setlista se već može pogoditi, jer će sigurno sadržavati pjesme poput "Hedonism", "Weak", "I Can Dream", "Twisted", "Charlie Big Potato", "Secretly", "Because Of You", "Brazen (Weep)", "Charity" i, naravno, "Selling Jesus", s kojom je sve počelo.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 22. veljače, prema early bird cijeni od 190 kuna. Ta cijena je na snazi do 31. ožujka, dok će od 1. travnja do 26. srpnja za ulaz trebati izdvojiti 220 kuna, a na sam dan koncerta 250 kuna. Ulaznice nisu posebno podjeljene za tribinu i parter, nego vrijede za cijeli prostor za publiku. Posebno će se u ponudi naći ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kuna, što je iznos koji će ostati do samog nastupa.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike