TvObzor
OSMA SEZONA ‘’ZVIJEZDE PJEVAJU’’

Povratak popularnog showa nakon pet godina stanke
Objavljeno 22. veljače, 2019.
Prva epizoda na rasporedu je 3. veljače, u 20.05, na HRT-u 1, a emisija ima i novi žiri u sastavu Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko

U studiju Bajsić na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) predstavljeno je osam natjecateljskih parova koji će zasjati u 8. sezoni popularnog showa "Zvijezde pjevaju" te su otkrivena imena novog žirija.


"Evo, nakon Dore vraćamo se nekim dobrim vrijednostima, krećemo sa ‘Zvijezde pjevaju‘, prošlo je pet godina, osam je epizoda, osam parova, u prvoj emisiji nema ispadanja, da se malo aklimatiziramo, riješimo treme, a onda od druge kreće ispadanje pa sve do osme - kada imamo dva para u finalu. Kao i u Dori, o ostanku parova ne odlučuje samo žiri, nego i gledatelji koji nas prate preko malih ekrana i ostalih medija. Bit će i nagradna igra, svatko tko nazove ulazi u nagradnu igru i može osvojiti deset tisuća kuna, a u zadnjoj emisiji, 20. travnja, taj iznos je 40 tisuća kuna", istaknuo je Mario Sedmak, HRT-ov urednik Zabavnog programa.


Urednica emisije Uršula Tolj otkrila je imena žirija: "Imamo novi, atraktivan žiri, nadam se da će vam se dopasti, u njemu sjede Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko".


Isti jest jedino omiljeni voditeljski dvojac Barbara Kolar i Duško Čurlić, koji su obećali u osam zvjezdanih tjedana mnogo veselja i glazbe te izdvojili kako se za režiju brine Danko Volarić, scenografiju Dragutin Broz, a za styling i izgled ispred kamera brine se kostimografkinja Nataša Svekler, dok je Nikša Bratoš – glazbeni maestro aranžmana.


PAROVI su: Goran Bošković - Ella Dvornik, Dino Jelusić - Thara Thaller, Bojan Jambrošić - Ashley Colburn, Pero Galić - Katarina Strahinić, Ivana Kindl - Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan - Borko Perić, Žanamari Perčić (Lalić) - Frano Ridjan, Antonija Šerić – Krešimir Macan.


Urednik Zabavnog programa Mario Sedmak nije krio zadovoljstvo činjenicom da je u ovoj sezoni "Zvijezde pjevaju" prvi put jedna inozemna natjecateljica – američka novinarka Ashley Colburn, čime je i show postao – internacionalan.


Na održanoj pressici nisu bila prisutna dva para Bošković – Dvornik te Galić – Strahinić, a iako Žanamari Perčić (Lalić) nije bila prisutna – njezin glazbeni partner, HRT-ova radijskotelevizijska zvijezda Frano Ridjan pobrinuo se da njezina slika bude prisutna u obliku "Moja partnerica Žanamari zanijemila je kada je čula da sam ja partner, što zbog mojih vokalnih sposobnosti, što zbog njezinih iskustava sa zaposlenicima HRT-a. Na njezinu veliku sreću, nakon testiranja - dokazali su da sam ipak mrvicu manje loš od kolege Davora Meštrovića…".


Bojan Jambrošić "Zadovoljan sam što imam Ashley kao partnericu, mislim da će nam dobro ići, morat ćemo malo poraditi na hrvatskom jeziku", našalio se, a nadovezala se i Ashley Colburn - "Bila sam na Dori, u Opatiji, bilo je fantastično, sviđa mi se pjevati, veselim se nastupu".


Krešimir Macan: "Morate znati da Tonka izgleda super opušteno, veljača je, onda su joj rekli da je dobila macana u vreći, a što rade macani u veljači? Zavijaju!". Antonia Šerić, pak, odgovorila mu je da je bila sretna što su ih spojili. "Bit će nam veoma veselo na probama, svakodnevno vježbamo, ujutro od 8 pa do navečer u 10, finale nam je minimum…".


"Vidim da je jako velika konkurencija, dva Krešimira u finalu. Statistički, ja sam jako zadovoljan, uvježbavamo se, uvijek idem na najvišu ponudu…", zaključio je Krešimir Sučević Međeral.


Sreću što je s Jelenom Radan u tandemu nije krio Borko Perić: "Bili smo protivnici u jednom drugom showu, Maestru, došli smo do finala, i ja sam išao dalje!". Složila se kako su oboje sretni zbog odluke uredništva s Prisavlja i Jelena Radan: "Obožavam ljude koji su duhoviti, nadam se da to neće utjecati na njegovu spremnost i angažiranost, mislim da je ambiciozan, volim ovu televiziju i nadam se da ćemo mi biti dio nečega što će biti stvarno dobar sadržaj!".
Nakon gotovo pet godina stanke show se vraća subotom na male ekrane, od 2. ožujka, u 20.05 sati, na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije.n (N.K.)
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike