Dome slatki dome
LIFESTYLE FAMILY HUB

Pametni hladnjak sljedeće generacije
Objavljeno 21. veljače, 2019.
Dok pripremaju doručak, korisnici mogu pitati Bixby za jutarnji pregled događanja te saznati vremensku prognozu i vijest

Budući da nova generacija vlasnika stanova ili kuća s pomoću tehnologije definira tko su i kako žele živjeti svoj život, kuhinja je najbolje mjesto za povezano življenje, a s Family Hub hladnjakom, koji nudi pojednostavljeno povezivanje, korisnici mogu potrošiti više vremena fokusirajući se na stvari koje su im najvažnije.


Novi Family Hub hladnjak ima zaslon s kojim članovi obitelji mogu komunicirati na personalizirani način, upravljati hranom i doživjeti povezano iskustvo u današnjem modernom svijetu. Bixby omogućuje pametniji, hands-free i personaliziraniji način korištenja Family Hub hladnjaka. Dok pripremaju doručak, korisnici mogu pitati Bixby za jutarnji pregled događanja te saznati vremensku prognozu i vijesti. Sve informacije prikazuju se na Family Hub zaslonu, kako bi ih istovremeno korisnici mogli vidjeti i čuti. Zahvaljujući tehnologiji glasovnog identiteta, Bixby razlikuje glas svakog člana obitelji, tako da svatko može dobiti prilagođene informacije za svoje individualne potrebe. Bixby sada je pametniji i u konverzaciji i dopušta korisnicima prirodniju interakciju. Sada korisnici samo razgovorom s Family Hub hladnjakom mogu tražiti avionsku kartu preko Expedie, nazvati Uber ili unaprijed postaviti temperaturu pećnice.


Uz besprijekornu integraciju SmartThings karakteristike u Family Hub hladnjaku, korisnici sada mogu kontrolirati stotine pametnih kućanskih uređaja tvrtke Samsung i uređaja treće strane s pomoću Bixbyja.


Novi Family Board zaslon djeluje kao digitalna oglasna ploča. Korisnici mogu lako pisati bilješke i pregledavati fotografije, pa čak i črčkati na ekranu. Korisnici sada na svom hladnjaku imaju zaslon za dijeljenje fotografija, poruka i uspomena te mogu prilagoditi svoje fotografije različitim fotografskim stilovima, dodati rukom pisane bilješke i naljepnice, pa čak i promijeniti boju pozadine kako bi odgovarala njihovoj kuhinji.
Family Hub hladnjak ima dinamički čuvar zaslona koji se može koristiti za prikaz dragocjenih obiteljskih trenutaka ili raznih umjetničkih djela te važnih informacija, kao što je vremenska prognoza.


Jasminka Knežević
Planer zdravih obroka
Od samog početka, upravljanje hranom s Family Hub hladnjakom temeljna je karakteristika koja unaprjeđuje način na koji korisnici upravljaju svojom hranom – bez obzira na to koristi li se View Inside opcija kako bi provjerili trebaju li im jaja s pametnog telefona dok su u trgovini ili dodaju stavke na popis za kupnju i označavaju datum isteka. Ovaj hladnjak korisnicima omogućuje stvaranje boljih i zdravijih obroka uz planer obroka koji prilagođava recepte na temelju preferencija u hrani, prehrambenih potreba i predmeta u hladnjaku.
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike