Sport
NK BEDEM

Raić-Sudar: Dečki odmah s posla dolaze na treninge
Objavljeno 19. veljače, 2019.
U Ivankovu su ove zime ciljano osmislili pripreme s manjim brojem test-utakmica

Na stadionu Grac trener trećeligaša Bedema Josip Raić-Sudar, sa svojim suradnicima, odrađuje s igračima peti tjedan pripremnog razdoblja uoči nastavka sezone. Uspješno je odrađen onaj osnovni dio priprema i već su treninzi usmjereni taktičkom obučavanju. U dosadašnjem dijelu priprema, Ivankovčani su odigrali nekoliko uspješnih pripremnih utakmica s kojima je trener itekako zadovoljan.


- Osim kako reagiraju na utakmicama, također sam zadovoljan kako dečki odrađuju treninge. Dobro je poznato kako neki s posla izravno dolaze na treninge i zbog toga im svaka čast. Započeli smo taktički dio pripremnog razdoblja i imamo dovoljno vremena da sve uočene nedostatke koje smo primijetili na vrijeme otklonimo. U Đakovu smo odigrali odlično, pogotovo prvo poluvrijeme u kojemu smo trebali zabiti još koji pogodak. U drugom sam dao priliku mlađim igračima koji su vidjeli kako moraju još puno raditi dok ne postanu dobri trećeligaški igrači. Slično doživljavam i utakmicu s Cibalijom. Remi s vodećom momčadi dovoljno govori. Mislim da za naše mlade igrače ima vremena, ali možemo biti zadovoljni kako se razvijaju.


U preostala dva i pol tjedna nogometaši Bedema odigrat će još nekoliko utakmica kako bi se što bolje uigrali za nastavak prvenstva. Prema trenerovim riječima, momčad se još jesenas dobro uigrala i spremna će dočekati nastavak sezone.


U ovom pripremnom razdoblju činjenica je kako nisu odigrali veći broj utakmica, kao što su to činili neki drugi trećeligaši. Objasnio je i takvu odluku trener Raić-Sudar.
- Ciljano smo u ovom pripremnom razdoblju osmislili manji broj pripremnih utakmica, ali su zato protivnici kvalitetni. Naša je momčad ostala nepromijenjena, čak smo dobili u Duji Mrdeši pojačanje. Uigrali smo se jesenas i nije nam potrebno razdoblje privikavanja i uigravanja. U preostalim pripremnim utakmicama pokušat ćemo ukloniti sve nedostatke koje smo tijekom ovih priprema uočili. S obzirom na sve, očekujem da ćemo dobro pripremljeni dočekati nastavak sezone u kojoj očekujemo ostvarenje zacrtanog plana, plasman u sredini tablice - zaključio je trener Bedema.


Antun Grgić
NAKON REMIJA S CIBALIJOM, SEDMICA SLAVONCU
U proteklu subotu i nedjelju Ivankovčani su odigrali dvije prijateljske utakmice. U subotu su im u gostima bili nogometaši Cibalije s kojima su odigrali 1:1. Poveli su Vinkovčani u 45. minuti, a Bedem je izjednačio odmah u nastavku susreta, u 47. minuti. U nedjelju je momčad, koja je imala manju minutažu u dosadašnjem dijelu priprema, odigrala utakmicu protiv Slavonca iz Prkovaca i svladala ih uvjerljivo sa 7:0.
U preostala dva i pol tjedna Bedem će odigrat još par utakmica kako bi što uigraniji dočekao nastavak prvenstva
Najčitanije iz rubrike