Regija
PROJEKT “8 KEY’S”

Radionice za izviđače
Objavljeno 20. veljače, 2019.
VINKOVCI - Odred izviđača Vinkovci domaćin je Erasmus+ projekta ‘‘8 key‘s", koji u Vinkovcima okuplja mlade iz Rumunjske, Italije, Slovenije i Hrvatske od 16. do 22. veljače.

- Ovaj projekt namijenjen je osobama koje rade s mladima, voditeljima i učiteljima. Došli smo iz Splita u Vinkovce, cilj je promocija programa Erasmus+ na lokalnom nivou Vinkovaca, gdje imamo suradnju s Odredom izviđača Vinkovci te Osnovnom školom ‘‘Nikole Tesle‘‘ u Mirkovcima. Želimo se educirati na osnovi osam vještina i kompetencija koje promoviramo kod maldih ljudi, kao pomoć u priznavanju određenih znanja i vještina koje im mogu pomoći pri upisu na fakultet. Sudionici ovih radionica u svojim lokalnim sredinama rade s mladima, kako profesionalno tako i volonterski. Tijekom osam dana svaki dan učimo jednu vještinu, a cilj je da svi sudionici naprave četiri prezentacije sa svojim članovima nakon povratka iz Vinkovaca - rekao je Igor Spetič, koordinator projekta iz Odreda izviđača i pomoraca ‘‘Posejdon‘‘ Split.

Ukupno je 16 sudionika projekta, a treninzi se odvijaju u prostorijama Odreda izviđača Vinkovci. M.K.
Izviđača iz Rumunjske, Italije, Slovenije i Hrvatske u Vinkovcima sudjeluju u projektu ‘’8 key’s” u okviru programa Erasmus+
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike