Sport
NOVI POTRES NA SPLITSKOM POLJUDU

Jasmin Huljaj više nije
predsjednik Hajduka
Objavljeno 18. veljače, 2019.
Upravo kad se činilo da vlada idila, dogodio se novi potres u Hajduku. Momčad je odlično krenula u drugi dio sezone, ovog proljeća Splićani ne znaju za poraz, a nakon osvojenog boda u jadranskom derbiju u Rijeci ništa nije ukazivalo na to da se iza zidova Poljuda nešto sprema. No u ponedjeljak u 17 sati Hajduk je sazvao izvanrednu presicu i nitko nije imao pojma zašto su novinari pozvani. No već nakon druge rečenice predsjednika Nadzornog odbora Benjamina Perasovića sve je bilo jasno - Hajduk je ostao bez predsjednika! Jasmin Huljaj je iznenadio i odlučio se na odlazak s Poljuda.


- Huljaj nas je na sjednici NO-a 5. siječnja upoznao da postoji velika šansa da ode, da se ne vidi u Hajduku i nogometu, i to iz osobnih razloga. To je postalo službeno na drugoj sjednici tri tjedna kasnije, 28. siječnja. U interesu kluba svi smo htjeli odraditi na najbolji način prijelazni rok i informacije nisu izlazile s Poljuda - kazao je Perasović te dodao kako nema nikakvih problema u ljudskom, profesionalnom ili navijačkom smislu između predsjednika i NO-a.


Potom se novinarima obratio i Jasmin Huljaj.
- Nakon šest mjeseci rada u Hajduku odlučio sam se na odlazak, a obiteljska situacija dijelom je pridonijela toj odluci. Odradili smo dobar prijelazni rok, posložili financije i kad pogledam unatrag šest mjeseci, puno smo toga dobrog napravili i ponosan sam na to - kazao je Huljaj koji će ostati u klubu do kraja ožujka i bit će na raspolaganju novom čovjeku kojeg će NO izabrati preko natječaja koji će pak biti otvoren već danas (utorak). I. Liović
Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

Najčitanije iz rubrike