Crna kronika
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA U ŽUPANJI

Bračni par otrovao se ugljičnim monoksidom
Objavljeno 18. veljače, 2019.
ŽUPANJA


Bračni par iz Županje u nedjelju se otrovao plinom. Kako doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u nedjelju u ranim jutarnjim satima bračni par iz Županje zatražio je liječničku pomoć zbog sumnje u trovanje plinom. Liječnička pomoć im je ukazana u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.


- Očevidom u pomoćnim prostorijama obiteljske kuće utvrđene su neispravnosti i oštećenje dimovodnih cijevi zbog čega je došlo do prodiranja dima u unutrašnjost prostorije u kojoj je spavao bračni par. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo - kaže glasnogovornik.
Od početka godine još tri osobe otrovale su se plinom u Hrvatskoj. Početkom veljače, u kupaonici kuće u Koprivnici, otrovala se 15-godišnja djevojčica. Sredinom siječnja, u Ulici svete Barbare u Voloderu, na području Popovače, 55-godišnja žena nalazila se u kupaonici, gdje je zbog udisanja ugljičnog-monoksida ostala bez svijesti. Suprug joj je krenuo pomoći, no i 61-godišnjaku je tada također pozlilo. Očevidom je utvrđeno da je u kupaonici došlo do nakupljanja ugljičnog monoksida zbog hermetičnosti prostora, odnosno zbog nepostojanja odgovarajućeg otvora za dovod zraka, jer je postojeći zračnik bio u zatvorenom položaju. Supružnicima je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici te su nakon pregleda otpušteni kući.S.Lacić
Možda ste propustili...

ISTRČALA NA CESTU SA SLADOLEDOM U RUCI...

Petogodišnju djevojčicu na cesti udario auto

SUDARI NA BRODSKOM PODRUČJU

Vozeći pijan, kamionom se sudario s autom