Mozaik
OD 2. OŽUJKA NOVA SEZONA SHOWA

Tko su parovi i žiri u "Zvijezde pjevaju"
Objavljeno 19. veljače, 2019.
Parove će ocjenjivati Mirela Priselac Remi, Danijela Martinović, Miroslav Škoro i operna diva Valentina Fijačko

Tjedan dana nakon Dore, hrvatskog izbora pjesme za pjesmu Eurovizije, četiri i pol godine od posljednje sezone, vraća se popularni show "Zvijezde pjevaju"!


Počinje se emitirati u subotu, 2. ožujka, na HTV1 u 20.05 i trajat će do 20. travnja. U prvoj epizodi publici će se predstaviti pjevači amateri, njihovi mentori te članovi žirija. Voditelji showa i dalje su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, koji su na konferenciji za medije zajedno s urednikom programskog odjela Zabava HTV, Marijem Sedmakom predstavili novi žiri i natjecateljske parove.


Tako će se u žiriju naći poznata reperica iz grupe Elemental Mirela Priselac Remi, pjevačica Danijela Martinović, poznati glazbenik Miroslav Škoro i operna diva Valentina Fijačko.


U ovogodišnjem izdanju showa "Zvijezde pjevaju" natjecat će se brojna poznata lica s domaće estrade, kojima će, kao i dosad, biti dodijeljeni stručni mentori, a parovi su otkriveni na službenoj konferenciji za novinare. Tako će snage ujediniti sljedeća imena: mlada glumica Tara Thaller ("Pogrešan čovjek") i mentor Dino Jelušić; novinar HRT-a Franjo Ridjan i mentorica Žanamari Perčić, Ella Dvornik i mentor Goran Bošković iz osječke grupe Fluentes, američka TV voditeljica i producentica Ashley Colburn i Bojan Jambrošić; PR stručnjak Krešimir Macan i mentorica Antonija Šerić iz grupe Pavel, glumica Katarina Strahinić ("Ko te šiša") i mentor Pero Galić iz Opće opasnosti; glumac Borko Perić i mentorica Jelena Radan te popularni lovac iz kviza "Potjera" Krešo Međeral-Sučević i Ivana Kindl kao mentorica.


- Moja je mentorica Žanamari zanijemila kad je čula da će nastupati sa mnom, ne samo zbog mojih vokalnih sposobnosti nego zbog i svojih dosadašnjih iskustava sa zaposlenicima HRT-a. Na njenu veliku sreću, nakon desetak testiranja, dokazali su da sam ipak mrvicu manje loš od kolege Davora Meštrovića! - našalio se Frano Ridjan na račun svojeg starijeg kolege, koji je prije njega nastupao u ovom showu u paru s Žanamari.


- Statistički sam jako zadovoljan jer sam dobio jako dobru mentoricu - kaže Krešo Međeral-Sučević za mentoricu Ivanu Kindl, koja je već peti put u ulozi mentora u "Zvijezde pjevaju".


- Mi već danas počinjemo vježbati - uzbuđeno je istaknula Ivana, čija su dva kandidata odnijela pobjedu u prethodnim sezonama. Osim Ivane, i Jelena Radan može se pohvaliti višegodišnjim mentorskim iskustvom, a ovo joj je četvrta sezona.


Posebno se veseli najmlađi natjecateljski par, glazbenik Dino Jelusić i glumica Tara Thaller.


- Gledala sam show "Zvijezde pjevaju" kao mala i jako sam uzbuđena što sudjelujem - izjavila je Tara.
Ella Dvornik nije se pridružila kolegama na službenoj konferenciji jer je trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se prije nekoliko dana udala. Show će trajati osam tjedana. T.Kvorka
show
TRAJAT ĆE SVE DO 20. TRAVNJA
PERO GALIĆ: DRAGO MI JE ŠTO SAM U SHOWU
Pero Galić, frontman Opće opasnosti će kao mentor u ‘‘Zvijezde pjevaju‘‘ biti u paru s Katarinom Strahinić.

- Prihvatio sam poziv da budem dio ovog showa i tek prije neki dan sam saznao da je riječ o Katarini Strahinić. Mi se ne poznamo, uskoro ćemo se i upoznati. Ono što je sigurno je da ćemo zajedno napraviti najbolje što možemo i znamo i drago mi je ću imati priliku biti u tom showu. "Zvijezde pjevaju" je jedan način otkrivanja glazbenih mogućnosti ljudi koji se bave nikom drugom umjetnosti i odlično je da se netko sjetio to sve povezati upravo u pjesmi. (V.G.)
Možda ste propustili...

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike