Sport
CIBALIA ODRAĐUJE PRIPREMNE UTAKMICE

Remi s Bedemom pa uvjerljivi protiv Orašja
Objavljeno 18. veljače, 2019.
Nogometaši Cibalije odrađuju završnu fazu priprema uoči nastavka trećeligaškog prvenstva. U sklopu pripremnog plana su i prijateljske utakmice, ugodno zimsko vrijeme ide na ruku nogometašima, pa Cibalia koristi te blagodati za pojačan ritam treninga, ali i provjera. U subotu su Vinkovčani gostovali u Ivankovu, gdje su odradili još jednu dobru utakmicu, premda nisu svladali nogometaše Bedema, nego je završilo kao i jesenas u prvenstvu Treće HNL "istok" - 1:1. Pred sam kraj prvog poluvremena Vinkovčani su preko Šesta (45) poveli, ali su domaćini odmah na početku nastavka (47) preko Validžića došao do izjednačenja. Bila je to, skoro bismo mogli reći, prava prvenstvena utakmica puna ritma dobrih akcija, ali i prva borbena, pa je više sličila na prvenstvenu negoli na prijateljsku utakmicu.

U nedjelju je na redu bila nova provjera u kojoj je Cibalia svladala bosanskohercegovački klub Orašje s 3:0. Nakon susreta trener vinkovačkih nogometaša Petar Tomić je bio vrlo zadovoljan:

- Prezadovoljan sam zalaganjem igrača u obje utakmice. Trebalo nam je ovakvih susreta, ubrzo će proljetni nastavak, igrači se moraju naviknuti na ono što nas čeka.

Protiv Orašja Vinkovčani su igrali dobro, ali su bili i efikasni. Prvi pogodak postigao je Vincetić u 54. minuti, drugi je zabio Dogan u 75., a utakmicu je zaključio kapetan Vitaić pogotkom u 89. minuti. Sljedećeg vikenda na rasporedu je generalka, i to dvije utakmice protiv drugoligaša - Osijeka II i BSK-a. A. Grgić
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku