Regija
STRELJAČKI VALENTINOVSI TURNIR

Natjecalo se osam mješovitih parova
Objavljeno 16. veljače, 2019.

GORNJI MIHOLJAC - Streljački klub Miholjac iz slatinskoga prigradskog naselja Gornjeg Miholjca od 2017. godine o Valentinovu organizira streljački turnir zračnom puškom za mješovite parove. To je realizacija zamisli predsjednika kluba Josipa Kovačića, koja je naišla na odobravanje članova i oni rado sudjeluju na tom neobičnom turniru. Ove godine natjecalo se ukupno osam parova, četiri u mlađoj i četiri u starijoj „kategoriji“.
Kod mlađih parova prvi su bili Anja Beneš i Antonio Kovačević s ukupno 313 krugova, drugi par su Ana Sejkora i Leon Petak s 267 krugova, treći par Gabrijela Gerenčir i Filip Nemet s 257 krugova i četvrti par Sara Antolović i Gabrijel Čolak s 248 krugova.
Od starijih parova prvi su bili Manuela Sejkora i Renato Kolinger s 311 pogođenih krugova, drugi par bili su Brigita Gerenčir i Siniša Gerenčir s 272 kruga, na treće mjesto plasirali su se Kristina Klement i Danijel Klement s 266 krugova, a četvrti par bili su Draženka Kolinger i Željko Kolinger s 242 kruga.
Sudac Valentinovskog turnira bio je Josip Kovačić, predsjednik SK Miholjac, koji je i podijelio nagrade svim natjecateljicama i natjecateljima.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

PREDSTAVIO POSLJEDNJI ROMAN

Miro Gavran u Donjem Miholjcu

Najčitanije iz rubrike