Osijek
NOVOST U ČEPINSKOJ KNJIŽNICI

"Pletimo i heklajmo" utorkom i četvrtkom
Objavljeno 16. veljače, 2019.
Narodna knjižnica Centra za kulturu Čepin organizira tijekom godine raznovrsne aktivnosti za mještane, pa je tako netom održana i prva radionica pod nazivom "Pletimo i heklajmo zajedno".


To je, navode u Narodnoj knjižnici Centra za kulturu Čepin, prva takva radionica iz ovogodišnjeg ciklusa "Pletimo i heklajmo zajedno". Vodila ju je knjižničarska volonterka Nada Markić, na čemu joj zahvaljuju i djelatnice i polaznice radionice koje su izrazile želju da se što češće sastaju na ovakvim manifestacijama, odnosno da druženje bude bar dva puta tjedno. Predloženo je i dogovoreno, stoga će se, najavljuju u čepinskoj knjižnici, radionice održavati svakog utorka i četvrtka od 17 do 19 sati, pa se svi zainteresirani, odnosno oni koji imaju želju pridružiti se i naučiti nove vještine ili pak uzeti nove "mustre" mogu pridružiti. Dobro je društvo zajamčeno, kao i lijepi radovi te ugodna zabava.
U Knjižnici navode da većina sadašnjih polaznica poznaje razne tehnike, te će voditi još različitih radionica na kojima će imati prilike učiti, a istovremeno zajednici prezentirati te samozatajne, vrijedne osobe, kojima se stanovnici Čepina mogu i trebaju ponositi. D.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
oglas