Mozaik
POKRENUT ZA VALENTINOVO

Trudder, nova aplikacija koja će spajati - stoku
Objavljeno 15. veljače, 2019.
Nekoliko dana prije Valentinova u pogon je puštena aplikacija koja služi za spajanje "srodnih duša". Naziv joj je "Trudder" i zadatak joj je da korisnicima olakša pronalaženje onog ili one - prave. Ovu aplikaciju od brojne konkurencije na "mreži" razlikuje činjenica da Trudder spaja stoku, a ne ljude. Poljoprivrednici sada mogu puno lakše naći potencijalne partnere za svoju stoku nakon što je razvijena aplikacija nadahnuta Tinderom, koji ljudima omogućava upoznavanje i nalaženje partnera. Nazvana "Tudder" - što je kombinacija Tindera i uddera (vimena) - ta aplikacija daje mogućnost farmerima da odmah odaberu stoku koja im se svidi. Nakon toga ih se usmjerava na web-stranicu SellMyLivestock, gdje mogu naći više fotografija i podataka o životinjama prije nego odluče hoće li ih kupiti.

- Sparivanje stoke online lakše je od nalaženja partnera ljudima jer postoji golema količina podataka o tim divnim životinjama koji predviđaju kakvi će im biti potomci - rekao je Doug Bairner, glavni izvršni direktor Hectare Agritecha, koji vodi online platformu za prodaju stoke, hrane za životinje i drugih proizvoda SellMyLivestock (SML) i Graindex, sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Tvorci Tuddera, koji je pokrenut baš na vrijeme, za Valentinovo, kažu da je to prva aplikacija za sparivanje stoke.

Interesa itekako ima jer je u samo nekoliko dana aplikaciji pristupilo čak 40.000 osoba, ne samo iz Velike Britanije nego i brojnih drugih europskih država. M.Bu./H
40

tisuća osoba proistupilo je aplikaciji u samo nekoliko dana
Možda ste propustili...

ISTRAŽIVANJE POKAZALO

Death metal glazba potiče radost

4. IZDANJE NAJVEĆEG REGIONALNOG TURNIRA

Good Game Zagreb - prijave za natjecateljske timove

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROCK-OPERA JESUS CHRIST SUPERSTAR

Svjetski klasik u izvedbi Kazališta Komedija

2

4. IZDANJE NAJVEĆEG REGIONALNOG TURNIRA

Good Game Zagreb - prijave za natjecateljske timove

3

MEĐUNARODNI FESTIVAL ANIMIRANOG FILMA U ANNECYJU

Čak četiri hrvatske produkcije i koprodukcije