Mozaik
POKRENUT ZA VALENTINOVO

Trudder, nova aplikacija koja će spajati - stoku
Objavljeno 15. veljače, 2019.
Nekoliko dana prije Valentinova u pogon je puštena aplikacija koja služi za spajanje "srodnih duša". Naziv joj je "Trudder" i zadatak joj je da korisnicima olakša pronalaženje onog ili one - prave. Ovu aplikaciju od brojne konkurencije na "mreži" razlikuje činjenica da Trudder spaja stoku, a ne ljude. Poljoprivrednici sada mogu puno lakše naći potencijalne partnere za svoju stoku nakon što je razvijena aplikacija nadahnuta Tinderom, koji ljudima omogućava upoznavanje i nalaženje partnera. Nazvana "Tudder" - što je kombinacija Tindera i uddera (vimena) - ta aplikacija daje mogućnost farmerima da odmah odaberu stoku koja im se svidi. Nakon toga ih se usmjerava na web-stranicu SellMyLivestock, gdje mogu naći više fotografija i podataka o životinjama prije nego odluče hoće li ih kupiti.

- Sparivanje stoke online lakše je od nalaženja partnera ljudima jer postoji golema količina podataka o tim divnim životinjama koji predviđaju kakvi će im biti potomci - rekao je Doug Bairner, glavni izvršni direktor Hectare Agritecha, koji vodi online platformu za prodaju stoke, hrane za životinje i drugih proizvoda SellMyLivestock (SML) i Graindex, sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Tvorci Tuddera, koji je pokrenut baš na vrijeme, za Valentinovo, kažu da je to prva aplikacija za sparivanje stoke.

Interesa itekako ima jer je u samo nekoliko dana aplikaciji pristupilo čak 40.000 osoba, ne samo iz Velike Britanije nego i brojnih drugih europskih država. M.Bu./H
40

tisuća osoba proistupilo je aplikaciji u samo nekoliko dana
Možda ste propustili...

SREDNJA ŠKOLA ‘’STJEPAN IVŠIĆ’’ ORAHOVICA

Učenici i profesori zapjevali Oliveru u čast

U PREGOVORIMA JE S FASSBENDEROM, FOXXOM I DINKLAGEOM?

Mel Gibson režira "Divlju hordu"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LUCIJA IVŠIĆ O POSLJEDNJEM KONCERTU PUNČKI U VINKOVCIMA

Planiramo nove projekte i online suradnje, danas udaljenost nije kočnica

2

BREND CROATA OTVORIO NOVI CONCEPT STORE NA SREDIŠNJEM TRGU

Spoj elegancije i kulturne
tradicije opet u Osijeku

3

BIT ĆE PROMOVIRANA KNJIGA “ŽIVOT S IDIJOTIMA” I NASTUPIT ĆE SALE VERUDA

Premijera filma “Tusta” bit će u Motovunu