Tehno
WINDAYS19 KONFERENCIJA

Prvi put zajednički program za Business i Technology sudionike
Objavljeno 15. veljače, 2019.
WinDays konferencija, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, održat će se u Amadria Parku u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019. Novost je zajednički program za sve sudionike u srijedu, 3. travnja. Online prijave su otvorene, a svi koji žele iskoristiti povoljnije cijene kotizacija, mogu to učiniti do 18. veljače jer je Early Bird razdoblje produženo za tjedan dana.


Program u srijedu, 3. travnja, odražavat će neraskidivu vezu Businessa i Technologyja u svakodnevnom poslovanju i donijeti sadržaj koji će biti zanimljiv svim sudionicima konferencije. Sadržaj će pokazati u kojemu smjeru ide razvoj IT industrije, koja je u službi businessa, i to kroz prizmu IT inovacija, koje se događaju i u svijetu i u Hrvatskoj. Sadržaj će obuhvatiti perspektive obje strane u inovacijskom procesu, odnosno perspektivu IT kreatora, IT tvrtki koje stvaraju nove tehnologije i pomažu tvrtkama u njihovoj primjeni te perspektivu IT korisnika, svih tvrtki koje grade svoje inovacije na temelju tehnologije.


WinDays19 Technology konferencija bavit će se najaktualnijim tehnološkim trendovima i novostima, među kojima se izdvajaju umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje preko službene web-stranice konferencije, a do 18. veljače mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.M.R.
Jasminka Knežević