Mozaik
DANIJELA MARTINOVIĆ NOVA JE AMBASADORICA AKCIJE

Udruzi ‘’Krijesnica’’ 100.000 kuna
Objavljeno 15. veljače, 2019.
Maligne bolesti pogađaju i one najmlađe, a pomoć oboljelim mališanima i njihovim najbližima potrebna je na svakom koraku. Upravo zato tvrtka Müller, u suradnji sa tvrtkom Radix kozmetika, donirala je 100.000 kuna udruzi ‘‘Krijesnica‘‘, koja brine o unaprjeđenju kvalitete života djece oboljelih od malignih bolesti i njihovih obitelji. Donacija je prikupljena u sklopu akcije ‘‘Budi moje sunce‘‘, a dio od prodaje parfema Trussardi Uomo i Trussardi Donna bio je namijenjen udruzi ‘‘Krijesnica‘‘, koju je uručio Arsim Aliu - voditelj prodaje Müllera za Hrvatsku i Austriju.

- Ponosan sam što smo mogli pomoći udruzi Krijesnica i malenim onkološkim pacijentima. Nadam se da će iznos od sto tisuća kuna bar malo pomoći u olakšavanju svih problema koji ih prate! – izjavio je Arsim Aliu.

Uručivanje donacije podržala je i glazbenica Danijela Martinović. Ona je s Müllerom i savjetnicom za parfumerije Müller Hrvatska Ivanom Jurčević najavila veliku humanitarnu suradnju.

Danijela je nova ambasadorica akcije ‘‘Budi moje sunce‘‘, kojom će se od svibnja prikupljati sredstva za turneju "Neopisivo‘‘ u sklopu koje će se održavati besplatne glazbene edukacije za djecu na harfi. Dio prihoda bit će namijenjen Zakladi "Hrvatska za djecu". M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MILLENIUM FILMS PRIPREMA PROJEKT S BRANKOM LUSTIGOM

Crowe će u filmu glumiti Kostelića?

2

NAJAVLJEN 66. PULA FILM FESTIVAL

Bit će u znaku filmskih biografija povijesnih ličnosti

3

ŠVEDSKI REDATELJ NA 25. SARAJEVO FILM FESTIVALU

Ruben Östlund predsjednik žirija