TvObzor
BULL, 3. SEZONA NA KANALU FOX CRIME

Genijalni um šarmantnog doktora
Objavljeno 15. veljače, 2019.

Dr. Bull vrhunski je majstor manipulacije koji uz pomoć psihologije, vlastite intuicije i podataka suvremene tehnologije istražuje što motivira porotnike, odvjetnike i optužene. Šarmantan je, drzak i briljantan, a jedini cilj u sudnici mu je pobjeda. Dramska serija Bull nadahnuta je karijerom dr. Phila McGrawa, osnivača jedne od najuspješnijih tvrtki svih vremena za savjetovanje u pravnim sporovima, a zvijezda serije je Michael Weatherly (Anđeo tame, Navy CIS) u ulozi dr. Jasona Bulla. Na kanalu FOX Crime gledatelji mogu pratiti nove epizode treće sezone svake srijede u 22 sata.

Bullova kombinacija izvanrednog uvida u ljudsku prirodu, genijalnosti te ambicije s vrhunskim zaposlenicima u parnicama čine pobjedničku strategiju koja pravdu usmjerava u korist njihovih klijenata. Među njima se nalaze: bivši šogor Benny Colón (Freddy Rodriguez) koji glumi branitelja na lažnim suđenjima, Marissa Morgan (Geneva Carr), vrhunska stručnjakinja za neurolingvistiku, bivši detektiv njujorške policije Danny James (Jamie Lee Kirchner), hakerica Cable McCrory (Annabelle Attanasio) te Chunk Palmer (Chris Jackson), stilist zadužen za izgled klijenata tijekom suđenja. Ovaj tim stručnjaka sudska izlaganja planira do najsitnije pojedinosti.

U trećoj sezoni dr. Jason Bull (Michael Weatherly) vraća se na posao u Tvrtku za analizu suđenja (TAC) nakon oporavka od srčanog udara. Njegov prvi slučaj nakon povratka je težak jer traži od svog tima da pomogne u obrani osiguravajuće tvrtke koju tuži mlada majka kojoj osiguranje ne želi pokriti transplantaciju jetre.

U glavnim ulogama: Michael Weatherly kao dr. Jason Bull, Freddy Rodriguez kao Benny Colón, Geneva Carr kao Marissa Morgan, Jamie Lee Kirchner kao Danny James, Annabelle Attanasio kao Cable McCrory i Chris Jackson kao Chunk Palmer. N.Vek.
nove
nove

epizode 3. sezone svake srijede u 22 sata
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata