TvObzor
VINKOVCI: TRADICIONALNI ZIMSKI ŠOKAČKI DIVANI

Izbor najljepše Slavonke 2019.
Objavljeno 15. veljače, 2019.
Dvanaest slavonskih ljepotica u prelijepoj narodnoj nošnji, koje su i ove godine na kalendaru “Privlačice”, borit će se za laskave titule

Vinkovci su i ove godine domaćin svoje tradicionalne priredbe - Zimskih šokačkih divana, čija je središnja priredba izbor najljepše Slavonke u narodnoj nošnji za 2019. godinu. Program će se, dakako u organizaciji “Privlačice”, održati u subotu, 16. veljače, u dvorani hotela Admiral, s početkom u 20 sati.

Na tradicionalnom izboru najljepše Slavonke i ove će godine sudjelovati dvanaest ljepotica, a sve su, podsjetimo, i ovaj put na velikom zidnom kalendaru “Privlačice” za 2019. godinu.

Ovogodišnje su finalistice vinkovačkog izbora:

Sara Ivaštinović/Županja

Ena Fligić/Slobodnica

Lucija Ljepović/Vukovar

Ivana Peradinović/Suhopolje

Marinela Knežević/Tenja

Nikolina Jarić/Glogovica

Valentina Bošnjak/Gradište

Andrea Delić/Široko Polje

Marta Horvačanović/Sibinj

Katarina Tomić/Vrbanja

Marija Lučić/Sikirevci

Marta Nikolić/Andrijaševci

Jednu od njih nagradit će i Glas Slavonije. Miss fotogeničnosti krasit će naslovnicu sljedećeg broja TV Obzora.

Tijekom večeri, a bogat program uz zabavu, svirku, ples i slavonske delicije zasigurno će potrajati do ranih jutarnjih sati, za dobru zabavu posjetitelja pobrinut će se Tamburaški sastav Caprio te divandžija Mata Baboselac i samičar i gajdaš Mislav Botica.

Uz bogat glazbeni sadržaj gosti imaju mogućnost izbora u konzumaciji jela i pića, a kako bi pogodovali što većem broju posjetitelja, organizatori su pripremili tri različite vrste ulaznica.

Prve “ceker” ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 80 kuna, zatim tu je mogućnost kupnje karte po cijeni od 140 kuna (ulaznice koje uključuju i večeru) te za 200 kuna ulaznice s večerom i pićem.

Narcisa Vekić
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike