Kultura
PREDSTAVLJANJE KNJIGE ZLATKA ERJAVCA U GRADSKOJ KNJIŽNICI

“Žene vole pametne muškarce” u Vukovaru
Objavljeno 13. veljače, 2019.
VUKOVAR - Danas (četvrtak, 14. veljače), na Dan zaljubljenih, virovitički pisac Zlatko Erjavec predstavit će svoju zbirku humoreski "Žene vole pametne muškarce" u Gradskoj knjižnici u Vukovaru. Nakon što je u Virovitici svojim humoreskama u zbirci "Žene vole pametne muškarce" srušio rekord najprodavanije i najtraženije knjige u nekoliko desetljeća, Zlatka Erjavca pozivaju knjižnice i u drugim gradovima i okolnim mjestima u Slavoniji i cijeloj Hrvatskoj.

Publika u Čazmi očekuje Zlatka Erjavca u petak, 22. veljače, a u Belom Manastiru u srijedu, 6. ožujka. Dan poslije, u četvrtak, 7. ožujka, zbirku "Žene vole pametne muškarce" Erjavec će predstaviti u knjižnici u Suhopolju, a za utorak, 26. ožujka, dogovoreno je predstavljanje u Orahovici.

Zlatko Erjavec virovitički je poduzetnik koji je počeo pisati priče nakon umirovljenja, u šezdesetoj godini, na poticaj Roberta Roklicera i njegovih umjetničkih večeri u Virovitici. Erjavčeve humoreske obrađuju svakodnevne odnose na originalan i duhovit način, a zbirka nosi naslov jedne od humoreski. D.Kć.
Možda ste propustili...

U ZNAKU TALIJANSKE BAROKNE UMJETNOSTI

Jesen u Beču: 70-ak remek-djela talijanskog baroka

U PONEDJELJAK U OPATIJI POČINJE LIBURNIA FILM FESTIVAL

Otvara ga novi film Višnje Skorin

TOŠO DABAC U SKLOPU PROJEKTA OKOLO

Radovi proslavljenoga fotografa na ulicama Zagreba

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana