Sport
FILIP RADOVANOVIĆ:

U Belišću želim dokazati kako vrijedim za više
Objavljeno 13. veljače, 2019.
Jesen u belišćanskom trećeligašu obilježio je Filip Radovanović, koji je s devet pogodaka prvi strijelac kluba i u vrhu strijelaca Treće HNL "istok". U zimskoj stanci nekoliko klubova iz višeg ranga pokazalo je zanimanje za ovoga igrača, no na proljeće će i dalje tresti mreže u dresu Belišća.


- Ne skrivam ambicije, oduvijek sam maštao o prvoligaškim travnjacima i karijeri profesionalca. Svjestan sam kako samo dobrim igrama mogu to i ostvariti. Treniram odlično i vjerujem u uspješno proljeće - kazao je Filip Radovanović, koji smatra kako njegova momčad u nastavku može samo biti još kvalitetnija.


- Dečki koji su pristigli odlično su prihvaćeni. Sve je super i korektno od ekonoma do predsjednika. U svlačionici je mirna i radna atmosfera, a trener Davor Rupnik posebno nama mladim igračima mnogo pomaže u radu. Dosta razgovara što moramo učiniti kako bismo jednog dana ostvarili svoje ambicije i snove. Nastojat ću se dokazati igrama u Belišću da vrijedim više od trećeligaške konkurencije - rekao je.


- Kako teku zimske pripreme?
- Treneri od nas zahtijevaju odgovoran pristup na treninzima i utakmicama sa što manje dodira lopte i igranjem bez uzaludnih poteza i suvišnih driblinga. Traže igranje po travi s jednim i dva dodira i okomitom loptom u prostor. Što se proljeća tiče, možemo biti što bliže prvoplasiranoj Cibaliji, koju vidim i u nastavku na prvom mjestu - rekao je Filip Radovanović. Z.Kaptalan
Najčitanije iz rubrike