Sport
BSK (BIJELO BRDO)

Do kraja tjedna očekuju osnaživanje igračkog kadra
Objavljeno 12. veljače, 2019.
Prometno je bilo zimus u Bijelom Brdu, a migracijske aktivnosti nisu završene. U klub su već stigli Mlakić iz vinkovačke Cibalije te kvartet, odnosno tercet, mladića iz Osijeka: Jalinous, Anić, Ilić i Čikvar, od kojih je potonji i jesenas bio usmjeren u BSK. Trenera Denisa Krstanovića i njegova suradnika Damira Horvata posebice veseli što su svi oni iz rubrike mlađih. Za pristigli kvintet, a broj nije konačan, vjeruje se da će odgovarajuće kompenzirati otišle: Krajčeka (Singapur), Pačara (Belišće) te Dorića i Sušca (Njemačka), tako da se na krajnjem istoku Hrvatske optimističnije (d)očekuje nastavak prvenstva. I zbog prezentacija na travnjaku, gdje u svakom novom pripremnom testu "žuto-plavi" djeluju dojmljivije. Nakon, naime, gostujućih poraza od Osijeka II (1:3) i mađarskog trećeligaša Szentlörinca (0:1) stigle su domaće pobjede nad Kutjevom (1:0), a iz susjednog Dalja trećeligaš Zrinski u Jurjevac je otišao s tri lopte u mreži (3:0), uz dodatak da je mogao i teže stradati.

- Momčad izgleda sve bolje, a raduje spoznaja da se razdoblje dobre igre u posljednjim testovima protegnulo na oba poluvremena. Dobili smo na širini, a kako još nismo zaključili prijelazni rok, nadamo se da ćemo dobiti i na kvaliteti u koju već ubrajam one koji su zimus došli u BSK. Sve su to mladi igrači skloni oscilacijama tako da treba pričekati s konačnom ocjenom. Nije se još profilirala udarna postava, ali ćemo nekoliko nejasnih pozicija ubrzo definirati. Nestrpljivo očekujemo povratak Drage Ćorića, koji hvata ritam nakon desetomjesečne stanke zbog ozljede koljena, a ako ga uhvati, bio bi nam džoker. Bit će teško, ali budući da o svemu sami odlučujemo, tome se maksimalno trebamo i posvetiti - pričao nam je trener Krstanović i odjurio na zaključne razgovore s potencijalnim pojačanjima. Hoće li odjenuti dres BSK-a, znat će se u subotu, za kada je dogovoreno gostovanje u Mađarskoj kod Kozarmislenya. Za taj susret neće konkurirati Japanci Kobayashi i Korejac Park kojina su u Bijelom Brdu zahvalili.
D.Lekšan
Sutra BSK gostuje u mađarskoj
Nastavljajući seriju pripremnih utakmica za proljetni dio sezone, nogometaši BSK-a gostovat će sutra (srijeda) u Mađarskoj, gdje će, u Pečuhu, odmjeriti snage s PMFC-om, nekadašnjim prvoligašem, koji je u međuvremenu skliznuo do trećeg razreda. Početak toga prijateljskog susreta predviđen je za 14 sati.
Možda ste propustili...

SLAVONSKI OBRAČUN PRIPAO LIDERU

Dogan pogodio za ostanak bodova u Gradskom vrtu

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike