Regija
SU-U MARS POMOGLA OPĆINA POPOVAC

Doniranim novcem talentiranoj sportašici kupili zračnu pušku
Objavljeno 11. veljače, 2019.
POPOVAC - Općina Popovac donirala je 3000 kuna belomanastirskoj Streljačkoj udruzi Mars. Kako ističe Davor Krušelj, predsjednik udruge, novac je utrošen za nabavu nove zračne puške, neophodne mladim strijelcima. Njome će se koristiti 13-godišnja Maja Jambrović (na fotografiji) iz Branjine, koja je već nekoliko godina članica SU-a Mars i na raznim domaćim i inozemnim natjecanjima postiže zapažene rezultate.

- Inicijativu za nabavu puške potaknuli su Majini roditelji, a načelnik Općine Popovac, Zoran Kontak, bez prevelikog razmišljanja inicijativu je prihvatio - priča Krušelj, dodajući kako je ostatak novca potrebnog za nabavu puške osigurao SU Mars. Nakon uručenja donacije Kontak je istaknuo kako je pomaganje talentiranih mladih sportaša višegodišnja praksa u Općini Popovac.

- Većinom je riječ o talentiranim mladim sportašima čiji roditelji, poput mnogih u Baranji, imaju skromna primanja, koja nisu dovoljna za nabavu opreme nužne za postizanje vrhunskih rezultata - rekao je Kontak, dodavši kako će, u okviru mogućnosti, pomoći svim mladim i talentiranim sportašima. Pozvao je njihove roditelje i trenere da se bez ustručavanja jave u Općinu ako postoji bilo kakav problem vezan uz njihov napredak. Podsjetimo, Općina Popovac već je pomagala strijelcima belomanastirskog SU-a Mars, čije je prebivalište u općini, sufinanciravši nabavu novog zračnog oružja. I.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PORIBLJAVANJE MIHOLJAČKIH RIBOLOVNIH VODA

Pušteno 1,2 tone šarana, uskoro će i 550 kg amura

2

MIHOLJAČKI “BAGREM”

Pčelari: Nacionalna staklenka je preskupa

3

PRILIKA ZA NEPOLJOPRIVREDNE PROJEKTE NA SELU

Poljoprivrednici peru blatne ceste, otvaraju salone za uljepšavanje