Osijek
PRIHOD ZA STAMBENU ZAJENDICU CENTRA “KLASJE”

Bal pod maskama Lions Cluba Gea
Objavljeno 12. veljače, 2019.
Lions club Gea organizira humanitarni maskenbal čiji je sav prihod namijenjen djevojkama koje žive u stambenoj zajednici Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" u Osijeku. Preporučeni je iznos donacije 200 kuna, koja gostima – donatorima osigurava večeru i piće dobrodošlice. Članice LC Gea pripremile su bogate tombole i nagrade za najbolje maske. Gošće su Murterske bake, legendarna maškarana skupina, za glazbu će se pobrinuti Still band, a nastupit će i show grupa trbušnih plesačica studija Dalal by Mia.

Bal pod maskama održat će se u kavani Waldinger u subotu (16. veljače) s početkom u 20 sati. Ulaznice se mogu preuzeti i donacije ostaviti na recepciji hotela Waldinger ili uplatom na IBAN HR0523600001102332530 (LC Gea, Lučki prilaz 2, Osijek, svrha: humanitarni maskenbal).

"Lions club Gea s djelovanjem je počeo 14. veljače 2013. godine i na taj način postao dio najveće svjetske humanitarne organizacije. Osnovna je ideja i motiv našeg osnivanja pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija i u ovo krizno vrijeme podići svijest ljudi da je i najmanja pomoć često dovoljna za ostvarenje nečijih potreba.", kaže Valerija Vuković Kondža, predsjednica. I.R.G.
Možda ste propustili...

U SPORTSKOJ DVORANI GRADSKI VRT

Uzbudljiv završetak Osijek Drone Expoa

U GAUDEAMUSU PREDSTAVLJENA APLIKACIJA

Digitalizirali narodnu igru kamena s ramena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RUŠEVINA U PEJAČEVIĆEVOJ 2 PRIJETI

Urediti, porušiti ili naplatiti oštru kaznu!

2

SVEUČILIŠNI KAMPUS SLIČIO WOODSTOCKU

Ni svibanjska kiša nije mogla omesti studentsku roštiljadu

3

VEČER VINA & UMJETNOSTI U KAZAMATU

Baš po Hamvasu: Zakon je pijenja kao i zakon ljubavi!

oglas