Mozaik
MLADI GLAZBENIK OBJAVIO NOVI SINGL

Matija Cvek snimio pjesmu s članovima TBF-a
Objavljeno 11. veljače, 2019.

Nakon što se njegov prvi singl "Visine" približio milijunu pregleda na YouTubeu, a drugi "Praviš me ludim" prometnuo u radijski hit, Matija Cvek nastavlja niz uspješnica novim glazbenim brojem, i to u društvu splitskih legendi hip-hopa. Naime, Saša Antić i Mladen Badovinac iz TBF-a pridružuju mu se na novom singlu "Probudi se". Videospot za pjesmu potpisuje Filip Filković -c Philatz, koji iza sebe ima spotove Gibonnija, Massima, Vatre i Mile Kekina, a kuriozitet je što se u njemu pojavljuju brojni prijatelji Matije Cveka i neka poznata lica te se snimanje pretvorilo u pravi tulum.

 


Matija Cvek jedan je od rijetkih mladih izvođača koji su ujedno i autori svoje glazbe i tekstova, a ovaj put potpisuje glazbu uz pomoć Alana Dovića. Tekst također potpisuje sam Matija, a Saša Antić zaslužan je za dio koji u tipično TBF-ovskoj maniri poziva na ljubav i #ZaboliMeKiki stanje uma. Ovo je pjesma koja je u Matijinoj ladici stajala čak četiri godine, a napisao ju je kao uputu mlađem sebi. Otuda poruka pjesme: "Probudi se, pokreni se, oslobodi se, trudi se, ne zanemari se..."
- Uvijek smo podržavali nove ljude koji dolaze i koji se trude stvarati novu glazbu. Matija je sjajan pjevač, ali i autor i trudi se pisati svoju glazbu. To je ono što je budućnost - rekao je Mladen Badovinac o samoj suradnji s Matijom. Novu pjesmu Matije Cveka, Saše i Mladena iz TBF-a slušajte i na Deezeru. T.K.


Tanja Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana