Mozaik
AMEL ĆURIĆ

Novi spot i pjesma “Niko”
Objavljeno 11. veljače, 2019.
Kampanju i novu pjesmu podržale su i Amelove kolege iz Hrvatske: Nives Celzijus, Matko Knešaurek i Katarina Baban

Pjevač Amel Ćurić mjesecima je predano radio na novoj pjesmi i spotu koji je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama. Amel je i ovaj spot snimao u Hrvatskoj; sniman je u Zagrebu i u okolici Slunja i Zadra.


„Mislim da su ovakva vrhunska pjesma i kvalitetan tim dobitna kombinacija kada je riječ o ovom projektu“, izjavio je Amel.


Videospot je radio poznati redatelj Dario Radusin, tekst Armin Šaković, a glazbu za pjesmu zajedno su radili Amil Lojo i Šaković.


„Pjesma 'Niko' izazvala je reakcije ljudi i prije premijere zbog neobične kampanje koju je osmislio moj tim SalesForce, kojem zahvaljujem na podršci. Velika hvala i kolegama koje su podržale kampanju i na društvenim mrežama snimile kratki video govoreći samo 'Amel Ćurić, niko'", izjavio je Amel.


Javnost se danima pitala koji je povod ovakvih brojnih objava, a Amel nam otkriva da su ga često pitali je li u svađi s nekim od kolega ili je neka šala u pitanju.


Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storyje na Instagramu u kojima govore "Amel Ćurić, niko" bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se točno radi.


Kampanju i novu pjesmu podržale su i Amelove kolege iz Hrvatske: Nives Celzijus, Matko Knešaurek i Katarina Baban. Video su snimili i sportaši Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, Damir Džumhur, Amel Tuka, Asmir Begović i Emir Spahić, ali i druge Amelove kolege kao što su Ilma Karahmet, Aleksandar Radojičić, Mirza Selimović, Džejla Ramović, Ana Bavrka.


„Glavnu ulogu u spotu ima manekenka Aleksandra Stojaković, koja je mnogima vjerovatno poznata iz reklama s velikim zvijezdama, među kojima je i nogometaš Ronaldinho. Spot je sniman na više lokacija u Hrvatskoj i BiH, a zahvalio bih i našim momcima iz HudHudPro, koji su pomogli u snimanju nekoliko scena“, dodao je Ćurić.


Kolege iz glazbenog svijeta koje su već čule pjesmu „Niko“ kažu da je ovo jedna od Amelovih najboljih pjesama do sada.


Ćurić se glazbom počeo baviti 1988. Nakon rata bio je član nekoliko amaterskih bendova s kojima je nastupao u Tešnju, Tuzli, Gračanici i Orašju. Pobjedom u superfinalu prvog bosanskohercegovačkog reality showa OBN Music Talentsa održanog 2003. u sarajevskoj "Zetri", započinje karijeru pop-rock glazbenika. Svoj prvi studijski album "Urnebes" izdaje 2006. godine u produkciji diskografske kuće "Hayat Production". 2015. godine, pobjeđuje u regionalnom talent-showu X Factor Adria, sastavljenom od svih zemalja bivše Jugoslavije osim Slovenije, te osvaja nagradu od 20.000 eura. J.Kn.
Glavnu ulogu u spotu ima manekenka Aleksandra Stojaković, koja je poznata iz reklama s velikim zvijezdama
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI

Teško se ozlijedio na premijeri

2

11 PAROVA PROBILO LED PRVIM PLESOM

“Ples sa zvijezdama”:
Josipa i Damir oduševili žiri

3

JOŠ JEDAN OSJEČKI TECHNO PARTY 23. OŽUJKA

TRAUM: Na Pampas stiže
francuski DJ Antigone