Osijek
OŽIVLJAVANJA GASTROSCENE

Kulinarski spektakl u hotelu Osijek
Objavljeno 9. veljače, 2019.
Hotel Osijek organizira prezentaciju projekta dvaju centara izvrsnosti gastronomije - spomenutog hotela i Visoke škole Aspira. Te dvije kuće dugi niz godina surađuju na programima edukacije osoblja, a radi dodatnog oživljavanja gastroscene grada Osijeka i Slavonije, osmislili su projekt koji će najvišu razinu dalmatinske gastronomije približiti slavonskoj publici. Polaznici programa prvog međunarodnog studija gastronomije Visoke škole Aspira, uz trenutačno najpopularnijeg hrvatskog chefa Davida Skoku, dobit će priliku kuhati za Osječane. U subotu (16. veljače) s početkom u 20 sati u restoranu Zimska luka hotela Osijek održat će se veliki kulinarski spektakl na kojemu će gosti imati priliku uživati u četiri elegantna slijeda sljubljenima s vrhunskim vinima. Ulaznice po cijeni od 320 kuna prodaju se na hotelskoj recepciji.D.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike