Regija
U MIHALJEVCIMA

Obnovili uništeni krov i prostorije
Objavljeno 9. veljače, 2019.
Objekt je teško stradao u olujnom nevremenu koje je Požeštinu pogodilo u kolovozu 2018. godine
MIHALJEVCI

Nakon što je u kolovozu prošle godine snažno olujno nevrijeme pogodilo Mihaljevce i gotovo uništilo sportski objekt Nogometnog kluba "Croatia", odneseno je cijelo krovište i uništene društvene prostorije, zauzimanjem njegovih predstavnika i mještana Mihaljevaca te uz financijsku pomoć Grada Požege prostor je potpuno obnovljen i vraćen u funkciju.

Kako bi zahvalili svima koji su pomogli u obnovi, klub je održao prigodnu proslavu otvorenja. Uz Nogometni klub "Croatia" Mihaljevci prostor koristi Kuglački klub "Croatia" Mihaljevci i Konjogojski klub Valis Aurea Požega.

U ime Nogometnog kluba “Croatia” okupljene je pozdravio Drago Adžić.

- Osim krovišta, kiša je učinila veliku štetu na svim dijelovima sportskog objekta, a propao nam je i velik dio opreme. Posebno na svemu zahvaljujemo Gradu Požegi i gradonačelniku Darku Puljašiću, potom Nogometnog savezu i Dragi Luciću kao i Požeškom sportskom savezu, Sportskim objektima Požega te mnogim drugima koji su pomogli. Osim ovoga što je napravljeno, očekuje nas još puno posla jer nedostaje nam kosilica za travu, treba urediti svlačionice, kuhinju, spremište i sanitarni čvor, urediti teren i napraviti navodnjavanje. Kako bismo bar dio nabrojenog mogli napraviti, potrebna nam je pomoć svih vas – rekao je Adžić.

U ime onih koji su pomogli, a i onih koji će tek pomoći, javili su se predsjednik Požeškog sportskog saveza Nini Abramović i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Drago Lucić. Posebno su se u radove oko obnove uključili i mještani i članovi Mjesnog odbora Mihaljevci, u čije ime se obratio i pozdravio sve koji su pomogli u obnovi, Zdenko Božić, predsjednik Mjesnog odbora Mihaljevci. Grad Požega do sada je za obnovu ovoga sportskog objekta uložio gotovo 200 tisuća kuna.
AGM Kruna
Pomoć i nadalje
“Izuzetno mi je drago da smo svi pomogli koliko smo mogli kako bismo ovaj sportski objekt u Mihaljevcima što prije obnovili i vratili u njegovu funkciju. Podršku Grada Požege imate i nastavit ćemo zajedno raditi na poboljšanju uvjeta rada kluba”, poručio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić izrazivši spremnost da se klubovima koji se koriste prostorom pomogne i nadalje.
Možda ste propustili...

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

Najčitanije iz rubrike