Učionica

Studenti FOOZOS-a prikupljali novčana sredstva za potrebite
Objavljeno 10. veljače, 2019.
Studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku (FOOZOS) – dislociranoga studija u Slavonskome Brodu, u suradnji s Udrugom studenata Futuri Magistri, organizirali su još jednu dobrotvornu aktivnost „Božićna zvijezda“.

Aktivnosti su prethodile dvomjesečne pripreme studenata podijeljenih u pet radionica. U okviru kreativne radionice izrađivali su ukrase, a na pekarskoj radionici kolačiće, dok je u sklopu dramske i plesne radionice, u suradnji sa zborom, osmišljena predstava koja praktički predstavlja „krunu“ cjelokupne aktivnosti. Predstava „Božićna priča“ – priča o starcu zaokupljenim svojim životom i novčanim bogatstvom koji ne primjećuje kako je pravo bogatstvo zapravo biti okružen ljudima koji ga vole – izvedena je u dvama terminima 18. prosinca 2018. u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić-Mažuranić. „Božićna zvijezda“ aktivnost je kojom studenti prikupljaju novčana sredstva za one koje je život pritisnuo različitim nedaćama. To je aktivnost u kojoj se doista pokazuje kako je široko srce ne samo studenata FOOZOS-a, nego i svih onih koji su na bilo koji način sudjelovali u toj aktivnosti.
Martina GAVRAN
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: ALICJA AURIGA, DOKTORANDICA S WEST POMERANIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN SZCZECIN (POLJSKA) NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA NA FAKULTETU AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK

Ljudi u Osijeku i na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uvijek su spremni izići u susret

2

FAKULTET ELEKTROTEHNIKE, RAČUNARSTVA I INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA OSIJEK

Studenti atraktivni na tržištu rada najbolji su dokaz kvalitete studija na FERIT-u Osijek

3

VŠMTI

Studirajte na Visokoj školi Virovitica