TvObzor
POTJERA - NOVA AKCIJSKA SERIJA NA DOMI TV

Savezni šerifi u igri mačke i miša s najopasnijim američkim bjeguncima
Objavljeno 8. veljače, 2019.
Napetu akcijsku seriju “Potjera” ne propustite pratiti od subote, 9. veljače u večernjem terminu na Doma TV-u

Doma TV od subote, 9. veljače u večernjem terminu svojim gledateljima donosi novu akcijsku seriju Potjera u kojoj se tim policajaca upušta u potjeru za najopasnijim bjeguncima u Americi. Na čelu ekipe Annie Frost može predvidjeti svaki potez kriminalaca, a tako se u igri potjere uvijek nalazi jedan korak ispred njih.

Producenti Jerry Bruckheimer i Jennifer Johnson donose nam novu policijsku seriju koja gledatelje od prve epizode baca usred igre mačke i miša u kojoj je ekipa saveznih šerifa u paklenskoj potjeri za najopasnijim američkim bjeguncima. Na čelu tima je savezna šerifica Annie Frost, pomalo muškobanjasta, ali bistra uma i jedinstvenog teksaškog odgoja, što joj pomaže da pronađe najgore kriminalce u bijegu. Annie se u elitnome timu pridružuju Jimmy Godfrey, mješavina američkog kauboja i momka iz istočnog Teksasa koji nije nikada odrastao, Marco Martinez, koji previše govori, i Daisy Ogbaa, stručnjakinja za oružje i taktičko naoružanje i žena koja progovori tek tu i tamo. Pridošlica u ekipi koji je stigao ravno iz školskih klupa je Luke Watson. On vrlo brzo shvaća da ga obrazovanje nije pripremilo za ovakav posao u državi Teksas.

U prvoj epizodi odbjegli serijski ubojica Mason Boyle, majstor u prerušavanju, u bijegu je i svojim trikovima vješto prikriva tragove ubijajući i pljačkajući dok i dalje bježi pred zakonom. Čini se da sa sobom želi povesti i svoju prvu ljubav. Savezni šerif Luke Wilson je novak koji se nedavno pridružio teksaškoj ekipi i sada uči trikove zanata i teksaški mentalitet. U drugoj epizodi gledatelji će vidjeti slučaj ubojstva člana prometne policije, a pozvani su Annie Frost i njezina ekipa saveznih šerifa da uhvate bjegunca Eduarda ‘El Loba’ Lopeza. Slučaj dobiva neočekivani obrat kad ekipa shvati da je El Lobo odlučio vratiti ono za što vjeruje da je njegovo i sad se utrkuju s vremenom da ga zaustave prije nego što nađe par koji posjeduje to do čega mu je najviše stalo. (N.K.)
KELLI GIDDISH (Annie Frost)
l Kelli Giddish glumi Annie Frost, koja je na čelu ekipe saveznih šerifa, prava Teksašanka, bistra uma i velikog srca čija je osobna iskustva s bjeguncima posebno kvalificiraju za taj posao jer može predvidjeti svaki njihov potez i zbog toga uvijek biti u prednosti. Giddish se rodila i odrasla u Cummingu u Georgii. Zarana se počela baviti glumom i bila je jedan od stupova školskoga kazališta. Bila je i dobra sportašica, članica pobjedničke školske softball-ekipe. Nakon mature Giddish se upisala na fakultet u Evansvilleu u Indiani, gdje je na četvrtoj godini bila finalistica nagrade Irene Eyan i automatski je izabrana da glumi u Kennedy Centeru u Washingtonu. Diplomirala je glumu s odličnim uspjehom.
COLE HAUSER (Jimmy Godfrey)
l Cole Hauser je u Potjeri savezni šerif Jimmy Godfrey, istinska mješavina američkog kauboja i momka iz istočnog Teksasa koji nije nikada posve odrastao. Glumio je u filmovima Crna lista (Hit List) s Cubom Goodingom Jr. te u Shadows of the White Nights s Christianom Slaterom. Kritika je hvalila Hauserovu glumu u Bijelom oleanderu, u kojemu mu je partnerica bila Robin Wright Penn. Osvojio je nagradu za inovativnu izvedbu godine na festivalu Mladi Hollywood, a i nominiran je za nagradu Neovisni duh kao najbolji sporedni glumac u filmu Tigerland Joela Schumachera.
ROSE ROLLINS (Daisy Ogbaa)
l Rose Rollins glumi specijalisticu za oružje Daisy Ogbaa, ženu koja malo govori, ali ono što kaže uvijek je na mjestu. Rose Rollins rođena je u Berkeleyju u Kaliforniji, odrasla je u Yonkersu u državi New York. Vratila se u Kaliforniju u želji da izgradi glumačku karijeru i ubrzo se počela pojavljivati u mnogim TV serijama: Zapadno krilo, In Justice, CSI: New York, Miami Medical i The L Word u kojoj je bila u stalnoj glumačkoj postavi.
JESSE METCALF (Luke Watson)
l Jesse Metcalf u Potjeri glumi Lukea Watsona, pridošlicu u ekipu. Ali sve što je naučio u Washingtonu nije ga pripremilo za rad u Teksasu. Metcalf je najpoznatiji po ulozi vrtlara koji radi za bogatu Gabrielle Sollis u Kućanicama i za tu je ulogu bio nominiran dvaput u kategoriji Teen Choice i jedanput je osvojio u kategoriji iznimne muške uloge. Osvojio je i nagradu Saga (Udruge glumaca) za iznimnu izvedbu cijelog ansambla u komediji i dobio je nagradu Mladi Hollywood za uzbudljivo novo lice.
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike