Sport
KADETSKO PH U JUDU

Stella prvakinja, Ivan Katić doprvak
Objavljeno 7. veljače, 2019.
U Splitu je prošlog vikenda održano Prvenstvo Hrvatske u judu za kadete i kadetkinje na kojem su uspješan nastup imali i džudaši osječkih klubova. U konkurenciji ukupno 189 natjecatelja iz 32 kluba osječki su predstavnici osvojili ukupno četiri odličja, tri su pripala članovima Mladosti, a jedno Osijeka. Najsjajnijim se okitila Stella Lovaković (Mladost), koja je postala prvakinjom države u kategoriji preko 70 kg. Njezina klupska kolegica Tisa Česko uzela je brončano odličje u kategoriji do 57 kg, a bronca je pripala i "mladostašu" Filipu Mjertanu u kategoriji do 90 kg. Od ostalih predstavnika Mladosti Nives Grčić bila je peta (do 52 kg), dok je Patrik Hanić (do 55 kg) ostao bez plasmana.


Preostalo osječko odličje zaslužio je član JK Osijek Ivan Katić koji je postao doprvak Hrvatske u kategoriji do 46 kg. Njegov klupski kolega Adrian Hranjec bio je peti u kategoriji do 50 kg.
Na Prvenstvu su nastupili i džudaši Vinkovaca, Diana Pavlović (do 63 kg) bila je peta, sedma mjesta zauzeli su Magdalena Bliml (do 52 kg) i Marko Dikanović (do 55 kg), a bez plasmana ostali su Andrija Bliml (do 60 kg), David Bobovec (do 60 kg) i Lara Kopčić (do 63 kg). U kategoriji do 81 kg bez plasmana je ostao i Rafael Skeledžić (Judokan Požega). G.R.
Možda ste propustili...

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike