Crna kronika
SMRT KOD SARVAŠA

Poginuo zabivši se
u zid podvožnjaka
Objavljeno 3. veljače, 2019.
SARVAŠ - Jedna osoba poginula je u nedjelju poslijepodne na cesti između južne osječke obilaznice i Sarvaša. Kako stoji u priopćenju Policijske uprave osječko-baranjske, do nesreće je došlo oko 17.35 kada je automobil udario u zid podvožnjaka iznad željezničke pruge koja povezuje Osijek i Erdut. Prema prvim informacijama, s obzirom na to da je policijski očevid trajao do zaključenja teksta, vozilo se kretalo iz smjera Sarvaša prema južnoj osječkoj obilaznici. Vozač je iz još neutvrđenih razloga prilikom spusta u podvožnjak izgubio kontrolu nad upravljačem, nakon čega je automobil skrenuo ulijevo, pri čemu je porušio nekoliko stupića označenih reflektirajućom bojom. Automobil se na kraju zabio u lijevi zid podvožnjaka gdje se i zaustavio. Prednji dio automobila potpuno je uništen, a ozljede su bile kobne za vozača koji je preminuo na mjestu nesreće.


Očevid na mjestu nesreće, uz asistenciju djelatnika Policijske uprave osječko-baranjske, obavila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika Osijek. U vrijeme očevida, i sve do uklanjanja uništenog automobila, promet cestom između južne osječke obilaznice i skretanja za Nemetin bio je u prekidu, pa su druga vozila preusmjeravana preko Nemetina.


Nakon troje mrtvih u siječnju, poginuli vozač na podvožnjaku kod Sarvaša četvrta je ovogodišnja žrtva prometnih nesreća na cestama Osječko-baranjske županije.M.Bugarić
Možda ste propustili...

U GRADCU I KOD EMOVAČKOG LUGA

Dvije nesreće zbog pijanih vozača

TRAGEDIJA NA VIJENCU IVANA MEŠTROVIĆA

Poginula nakon pada s 12. kata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana