Sport
SINIŠA OREŠČANIN, TRENER HAJDUKA

Imamo veliko poštovanje prema našem domaćinu
Objavljeno 2. veljače, 2019.
Na Poljudu je, uoči putovanje nogometaša Hajduka u Slavoniju, i dalje prva tema bila transfer mladog Palaverse u Manchester City. Trener Hajduka Siniša Oreščanin to je komentirao dobrim klupskim poslom.

- Prvenstveno to gledam kao priznanje klubu i nogometnoj akademiji. Naravno, i njemu čestitam ovim putem jer mislim da je to zaslužio.

Slijedi nedjeljno gostovanje kod momčadi od koje je Hajduk ove sezone već triput izgubio. Posljednji put u Kupu kada je Splićane vodio Orešćanin.

- Osijek je Osijek. Imamo poštovanje prema njima. Imali su dva izlazna transfera, a poslije su se i pojačali. Kući znaju biti goropadni i agresijom se žele nametnuti. Znamo što nas čeka gore, a znamo što očekujemo i od naše ekipe.

Što bi vas zadovoljilo u ovoj polusezoni?

- Definitivno napredak momčadi i da vidimo da to ide u dobrom smjeru. Ljudi u Splitu jako dobro razumiju nogomet i to se osjeti. Mi ne ovisimo samo o sebi, nego i o drugima. Puno je tu još kola i bodova, sa svima se još susrećemo dva puta - rekao je Orešćanin koji u Gradskom vrtu neće moći računati na Juranovića, Bašića, Ivanovskog, Beširovića i Palaversu, koji se tek vratio iz Engleske. T.B.

 
Možda ste propustili...

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike